Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group K
  • Stadion: The Den
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24787
Azərbaycan U21 Danmark U21
DAN-2.MAÇ Tactiek 4-3-3 rugby
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Dadaşov passt de bal in één keer door. Şərifoğlu rent richting de bal. Refsing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şərifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şərifoğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abışov rent richting de bal. Abışov draait met de bal, schiet en ... Greve werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rasmussen onderschept slim de pass. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou onderschept slim de pass. Schou draait met de bal, schiet en ... Adilsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov rent richting de bal. Faaborg onderschept slim de pass. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dadaşov onderschept slim de pass. Poulsen Magleby is nu in balbezit. Əhmədov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əhmədov krijgt een gele kaart. Poulsen Magleby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Adilsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Danmark U21 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əbluc komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Fətəliyev met een snelle inworp. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu passt de bal zonder na te denken. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov schiet op doel. Greve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahirli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 56%, Danmark U21 44%.
Azərbaycan U21 - Danmark U21 0:1

47e minuut.
Abışov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuesen neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Wilhelmsen de bal onder controle te krijgen. Poulsen Magleby rent richting de bal. Poulsen Magleby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Abışov rent richting de bal. Tuesen verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azərbaycan U21 - Danmark U21 1:1

56e minuut.
Bəşirli komt het veld opgelopen. Terkelsen komt het veld opgelopen. Nordentoft komt het veld opgelopen. Gustavsson komt het veld opgelopen. Ankergren komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Amin speelt de bal door. Əbluc rent richting de bal. Əbluc geeft een lange en hoge pass. Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen Magleby met een sublieme pass. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou schiet op doel. Adilsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Danmark U21 1:2

68e minuut.
Ankergren probeert de bal aan de voet te houden. Şərifoğlu rent richting de bal. Amin probeert naar een medespeler te passen. Abışov is nu in balbezit. Abışov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azərbaycan U21 - Danmark U21 2:2

69e minuut.
Əbluc geeft de bal voor. Tuesen is nu in balbezit. Tuesen geeft een hoge lob. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Əhmədov geeft de bal voor. Şərifoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alomar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wilhelmsen is nu in balbezit. Wilhelmsen passt de bal in één keer door. Refsing met een sublieme pass. Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Qasımsoy met een sublieme pass. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Terkelsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terkelsen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Poulsen Magleby controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ağabəyov komt het veld opgelopen. Mirzəzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 55%, Danmark U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azərbaycan U21 - Danmark U21 2:2