Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 Malaysia U21
4-3-3ATT Tactiek Martinoo 41212
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


19e minuut.
Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov passt de bal met de wreef. Romzi Musa is nu in balbezit. Baltanov onderschept slim de pass. Baltanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zagorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonchev kan de bal niet met de borst controleren. Nonchev geeft een hoge lob. Ilarionov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 1:0

25e minuut.
Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Ashaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakov is nu in balbezit. Barakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
bin Yunusi probeert naar een medespeler te passen. bin Ahmed rent richting de bal. Nonchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nonchev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Milev probeert naar een medespeler te passen. Zagorov rent richting de bal. Zagorov passt de bal in één keer door. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Romzi Musa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ating de bal. Nonchev speelt de bal door. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Milev met een sublieme pass. Ilarionov is nu in balbezit. Hisham Ibrahim rent richting de bal. Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... Yaacob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barakov is nu in balbezit. Barakov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nonchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilarionov de bal. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov schiet op doel. Romzi Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Yunusi geeft een hoge lob. Ating bereikt de bal nog maar net als eerste. Anev onderschept slim de pass. Nonchev rent richting de bal. Nonchev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yaacob trapt de bal weg van het doel. Ating heeft problemen om de bal te vangen. Nonchev met een sublieme pass. Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov schiet op doel. Yaacob kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 24%, Malaysia U21 76%.
Bulgaria U21 - Malaysia U21 1:0

46e minuut.
bin Muhamad Radzy komt het veld opgelopen. bin Ahmad Rosdi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doeltrap. bin Ahmad Rosdi trapt de bal weg van het doel. Zagorov speelt de bal door. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baltanov krijgt zijn hoofd ertegen. bin Ahmad Rosdi probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt bin Ashaari de bal. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov verovert de bal door een tackle van achteren. Barakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 2:0

59e minuut.
bin Yunusi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi passt de bal met de wreef. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft een hoge lob. Barakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Inworp. Yotov komt het veld opgelopen. Rankov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
bin Ahmad Rosdi trapt de bal weg. bin Muhamad Radzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yotov verovert de bal door een tackle van achteren. Rankov rent richting de bal. Rankov schiet op doel. bin Ahmad Rosdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barakov rent richting de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 3:0

70e minuut.
Inworp. bin Khalil komt het veld opgelopen. Karakehaiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorov rent richting de bal. Zagorov geeft de bal voor. Rankov is nu in balbezit. Rankov haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Yotov onderschept slim de pass. Yotov passt de bal met de wreef. Rankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankov haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 4:0

78e minuut.
Yakobchev geeft een hoge lob. Baltanov kopt de bal weg. Barakov rent richting de bal. Barakov draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 5:0

81e minuut.
Karakehaiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zagorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov geeft de bal voor. Baltanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Milev probeert naar een medespeler te passen. Yotov is nu in balbezit. Yotov geeft een hoge lob. Rankov is nu in balbezit. Rankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Barakov is nu in balbezit. Barakov geeft een hoge lob. Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 6:0

90e minuut.
Pehlivanov rent richting de bal. Zagorov probeert naar een medespeler te passen. Barakov rent richting de bal. Klungelig pakt Barakov de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barakov rent richting de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Malaysia U21 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 16%, Malaysia U21 84%.
Bulgaria U21 - Malaysia U21 7:0