Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 Israel U21
sorpresa Tactiek Lethal Weapon #9
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Laluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bouaron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eprhaim krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Azoulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oteo is nu in balbezit. Matiko verovert de bal door een tackle van achteren. Matiko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Andrade speelt de bal door. Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Nicoletti speelt de bal door. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto draait met de bal, schiet en ... Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Azoulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo geeft een hoge lob. Azoulay is nu in balbezit. Azoulay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim schiet op doel. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garrido rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Israel U21 0:1

35e minuut.
Degollado geeft de bal voor. Bar Levi probeert naar een medespeler te passen. Eprhaim kopt de bal weg. Gabso rent richting de bal. Gabso haalt uit met een fantastische trap. Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Pinto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gabay de bal onder controle te krijgen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
México U21 - Israel U21 1:1

45e minuut.
Degollado passt de bal in één keer door. Ganach probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nicoletti met de inworp. Degollado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 34%, Israel U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
México U21 - Israel U21 1:1

50e minuut.
Inworp. Paredes komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Degollado is nu in balbezit. Degollado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganach de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Luz geeft de bal voor. Andrade kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Zakai de bal. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nicoletti passt de bal in één keer door. Calvo rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Luz probeert de bal aan de voet te houden. Bar Levi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Petlac komt het veld opgelopen. Dorani komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Andrade met de inworp. Degollado geeft een lange en hoge pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai geeft een hoge lob. Redondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azoulay rent richting de bal. Azoulay geeft een hoge lob. Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azoulay geeft de bal voor. Bouaron krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Capetillo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Capetillo rent richting de bal. Capetillo met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Israel U21 2:1

75e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ben Haim komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gabay rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Bar Levi bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yegros komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Azoulay geeft een hoge lob. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco begaat een overtreding. Aldaco krijgt een gele kaart. Dorani raakt geblesseerd tijdens het duel. Eprhaim komt bij de bal en schiet. Valdéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Capetillo passt de bal in één keer door. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Oteo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azoulay met een snelle inworp. Dorani is nu in balbezit. Dorani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 29%, Israel U21 71%.
México U21 - Israel U21 2:1