Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 Eesti U21
ND1 Tactiek 3xatt
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
36.8 gemiddelde waardering 58
good Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Tomp onderschept slim de pass. Tomp passt de bal in één keer door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasak is nu in balbezit. Kasak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:1

10e minuut.
Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap. Daar is Batres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasak is nu in balbezit. Kasak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:2

12e minuut.
Escoto met een sublieme pass. Gomero rent richting de bal. Kapsas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapsas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Palu verovert de bal door een tackle van achteren. Palu geeft de bal voor. Kasak rent richting de bal. Kasak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:3

19e minuut.
Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme passt de bal in één keer door. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:4

28e minuut.
Palu onderschept slim de pass. Palu speelt de bal door. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus draait met de bal, schiet en ... Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:5

30e minuut.
Mäesepp rent richting de bal. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus passt de bal met de wreef. Kasak is nu in balbezit. Kasak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:6

33e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus passt de bal met de wreef. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gomero kopt de bal weg. Baquedano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carrion onderschept slim de pass. Carrion controleert de bal met de borst. Carrion met een sublieme pass. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Kasak. Goede buitenspelval van de verdediging. Sihver komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 66%, Eesti U21 34%.
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:6

50e minuut.
Tomp is nu in balbezit. Tomp geeft een hoge lob. Sihver is nu in balbezit. Sihver passt de bal zonder na te denken. Mäesepp is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sihver geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Soza trapt de bal weg. Baquedano kopt de bal weg. Gomero rent richting de bal. Gomero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sihver controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zapatero komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tomp heeft problemen om de bal te vangen. Tomp geeft de bal voor. Escoto kopt de bal weg. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak draait met de bal, schiet en ... Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Palu geeft een lange en hoge pass. Sihver rent richting de bal. Sihver geeft een hoge lob. Kasak krijgt zijn hoofd ertegen. Soza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:7

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mäesepp stond buitenspel. Sagar komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen. Ventsel komt het veld opgelopen. Tamsalu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kapsas rent richting de bal. Kapsas probeert naar een medespeler te passen. Sihver bereikt de bal nog maar net als eerste. Sihver geeft een lange en hoge pass. Kasak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:8

64e minuut.
Sagar heeft problemen om de bal te vangen. Sagar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sihver de bal. Sihver geeft een lange en hoge pass. Ventsel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Tamsalu onderschept slim de pass. Tamsalu passt de bal met de wreef. Sihver geeft een lange en hoge pass. Kasak springt en kopt de bal. Soza bokst de bal weg.

73e minuut.
Santos is nu in balbezit. Sagar verovert de bal door een tackle van achteren. Sagar passt de bal in één keer door. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Batres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bu komt het veld opgelopen. Ventsel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sagar kopt de bal weg. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap. Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:9

79e minuut.
Kapsas onderschept slim de pass. Kapsas probeert naar een medespeler te passen. Sihver bereikt de bal nog maar net als eerste. Sihver geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tamsalu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 0:10

87e minuut.
Carrion probeert de bal aan de voet te houden. Sagar probeert naar een medespeler te passen. Ventsel rent richting de bal. Kasak is nu in balbezit. Kasak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor. Gomero is nu in balbezit. Gomero draait met de bal, schiet en ... Puusepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Eesti U21 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 68%, Eesti U21 32%.
Nicaragua U21 - Eesti U21 1:10