Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib U21 Israel U21
PanTR Tactiek Lethal Weapon #9
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
38.3 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Sabri probeert naar een medespeler te passen. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal zonder na te denken. Daar is Azoulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azoulay probeert naar een medespeler te passen. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matiko is nu in balbezit. Matiko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:1

17e minuut.
Laluz passt de bal met de wreef. Barakat rent richting de bal. Met opzet legt Eprhaim zijn tegenspeler op de grond. Eprhaim krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laluz zijn tegenspeler op de grond. Hishami raakt geblesseerd tijdens het duel. Hishami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tazi krijgt zijn hoofd ertegen. Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ganach is nu in balbezit. Tibi verovert de bal door een tackle van achteren. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Bar Levi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi passt de bal in één keer door. Daar is Benachour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:2

35e minuut.
Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi met een sublieme pass. Jomaoui geeft een hoge lob. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabso is nu in balbezit. Gabso draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim speelt de bal door. Jomaoui rent richting de bal. Gabso onderschept slim de pass. Gabso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui geeft de bal voor. Gabso is nu in balbezit. Gabso haalt uit met een fantastische trap. Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 50%, Israel U21 50%.
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:3

49e minuut.
Daar is Ganach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganach geeft de bal voor. Matiko is nu in balbezit. Azoulay rent richting de bal. Azoulay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Chouchane komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Luz geeft een lange en hoge pass. Matiko rent richting de bal. Met opzet legt Benmbarek zijn tegenspeler op de grond. Benmbarek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Matiko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mechraoui komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluz onderschept slim de pass. Tibi verovert de bal door een tackle van achteren. Tibi geeft een hoge lob. Tazi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ben Zakai geeft een lange en hoge pass. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim maakt een afschuwelijke overtreding. Eprhaim krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Jelassi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jelassi kan niet meer verder spelen. Ghandour komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keisi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Matiko. Goede buitenspelval van de verdediging. Ben Haim komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gabay geeft de bal voor. Gabso kopt de bal weg. Barakat speelt de bal door. Klungelig pakt Ben Haim de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buitenspel voor Tazi. Goede buitenspelval van de verdediging. Khayri komt het veld opgelopen. Gabay neemt vlug de vrije trap. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Sabri bokst de bal weg.

85e minuut.
Gabay onderschept slim de pass. Gabay geeft de bal voor. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso draait met de bal, schiet en ... Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 57%, Israel U21 43%.
Al Maghrib U21 - Israel U21 0:4