Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 Nicaragua U21
traviesilla Tactiek Modelo Wan 2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Capetillo is nu in balbezit. Capetillo passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capetillo. Pacheco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gomero komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Andrade speelt de bal door. Degollado geeft een lange en hoge pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 1:0

19e minuut.
Oteo onderschept slim de pass. Oteo geeft een hoge lob. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. Degollado is nu in balbezit. Degollado geeft de bal voor. Paredes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 2:0

26e minuut.
Carrion is nu in balbezit. Capetillo onderschept slim de pass. Capetillo geeft een lange en hoge pass. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 3:0

27e minuut.
Rendon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetillo met de inworp. Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft een hoge lob. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 4:0

29e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetillo verovert de bal door een tackle van achteren. Capetillo geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Capetillo zal de hoekschop nemen. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Gomero de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Capetillo de bal onder controle te krijgen. Capetillo geeft een hoge lob. Calvo kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Degollado verovert de bal door een tackle van achteren. Degollado geeft de bal voor. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 5:0

37e minuut.
Doeltrap. Rendon met een harde bal richting middenveld. Andrade kopt de bal weg. Capetillo geeft een lange en hoge pass. Calvo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Degollado geeft een lange en hoge pass. Calvo kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 27%, Nicaragua U21 73%.
México U21 - Nicaragua U21 5:0

46e minuut.
Escoto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Degollado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrade geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 6:0

50e minuut.
Degollado rent richting de bal. Degollado geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 7:0

52e minuut.
Paredes probeert de bal aan de voet te houden. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Núñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 8:0

62e minuut.
Capetillo passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal met de wreef. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capetillo probeert naar een medespeler te passen. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero draait met de bal, schiet en ... Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso komt het veld opgelopen. Salcedo komt het veld opgelopen. Yegros komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Yegros verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros geeft een lange en hoge pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Nicaragua U21 9:0

80e minuut.
Inworp. Zumbado komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Carrion rent richting de bal. Carrion probeert naar een medespeler te passen. Donoso is nu in balbezit. Donoso draait met de bal, schiet en ... Soza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 30%, Nicaragua U21 70%.
México U21 - Nicaragua U21 9:0