Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-20 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group M
  • Stadion: Eesti U21 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 54082
Eesti U21 Al Maghrib U21
ESTNY Tactiek PanTR
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kärp is nu in balbezit. Kapsas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benachour. Benachour krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kapsas speelt de bal door. Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar geeft een lange en hoge pass. Kasak is nu in balbezit. Kasak schiet op doel. Sabri bokst de bal weg.

9e minuut.
Miljand passt de bal in één keer door. Kapsas geeft de bal voor. Kasak kopt de bal weg. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak schiet op doel. Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jelassi is nu in balbezit. Palu onderschept slim de pass. Palu geeft een lange en hoge pass. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak haalt uit met een fantastische trap. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kärp geeft een hoge lob. Tomp kopt de bal weg. Sagar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tomp geeft een hoge lob. Kasak rent richting de bal. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barakat geeft een lange en hoge pass. Sagar rent richting de bal. Kasak is nu in balbezit. Kasak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Al Maghrib U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 36%, Al Maghrib U21 64%.
Eesti U21 - Al Maghrib U21 1:0

46e minuut.
Sihver komt het veld opgelopen. Tumma komt het veld opgelopen. Panko komt het veld opgelopen. Viibus komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Buitenspel voor Viibus. Goede buitenspelval van de verdediging. Chouchane komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kasak is nu in balbezit. Barakat rent richting de bal. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp schiet op doel. Sabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Al Maghrib U21 2:0

55e minuut.
Mechraoui komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kasak geeft de bal voor. Benmbarek heeft problemen om de bal te vangen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Al Maghrib U21 3:0

61e minuut.
Tibi rent richting de bal. Tibi passt de bal in één keer door. Mäesepp kan de bal niet met de borst controleren. Mäesepp schiet op doel. Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

80e minuut.
Buitenspel voor Viibus. Goede buitenspelval van de verdediging. Nõmme komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kapsas passt de bal in één keer door. Sihver rent richting de bal. Sihver geeft een lange en hoge pass. Kasak rent richting de bal. Kasak schiet op doel. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Benmbarek de bal. Mäesepp onderschept slim de pass. Mäesepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Al Maghrib U21 4:0

83e minuut.
Jelassi rent richting de bal. Sihver verovert de bal door een tackle van achteren. Sihver probeert naar een medespeler te passen. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sihver bereikt de bal nog maar net als eerste. Sihver probeert naar een medespeler te passen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 43%, Al Maghrib U21 57%.
Eesti U21 - Al Maghrib U21 4:0