Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib U21 Eesti U21
PanTR Tactiek 35dwa
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
38.9 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Tomp de bal. Palu rent richting de bal. Palu geeft de bal voor. Pikkur rent richting de bal. Pikkur schiet op doel. Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Benmbarek de bal. Kasak rent richting de bal. Kasak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Kapsas de bal onder controle te krijgen. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar begaat een overtreding. Sagar krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kasak kopt de bal weg. Mäesepp kan de bal niet met de borst controleren. Mäesepp geeft de bal voor. Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikkur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sagar passt de bal in één keer door. Tomp is nu in balbezit. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Sagar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kasak de bal. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Sabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Sabri speelt de bal door. Kapsas met een sublieme pass. Barakat heeft problemen om de bal te vangen. Pikkur is nu in balbezit. Pikkur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tumma is nu in balbezit. Tumma geeft een hoge lob. Tomp met een sublieme pass. Pikkur rent richting de bal. Pikkur schiet op doel. Sabri bokst de bal weg. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tomp is nu in balbezit. Tomp passt de bal in één keer door. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:2

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benabdellah met een harde bal richting middenveld. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu geeft een hoge lob. Mäesepp krijgt zijn hoofd ertegen. Sabri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:3

45e minuut.
Doeltrap. Miljand komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 69%, Eesti U21 31%.
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:3

46e minuut.
Pikkur probeert naar een medespeler te passen. Mäesepp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tibi. Tibi krijgt een gele kaart. Mäesepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pikkur met een snel genomen vrije trap. Jomaoui heeft problemen om de bal te vangen. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak draait met de bal, schiet en ... Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Buitenspel voor Pikkur. Goede buitenspelval van de verdediging. Chouchane komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Palu geeft een hoge lob. Daar is Barakat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagar met een sublieme pass. Kasak heeft problemen om de bal te vangen. Kasak draait met de bal, schiet en ... Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mäesepp is nu in balbezit. Lahnichi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäesepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:4

53e minuut.
Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp geeft een lange en hoge pass. Kasak rent richting de bal. Kasak geeft een hoge lob. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabri met een sublieme pass. Sagar kopt de bal weg. Daar is Barakat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mechraoui komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kapsas verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsas geeft een lange en hoge pass. Pikkur rent richting de bal. Pikkur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:5

62e minuut.
Viibus komt het veld opgelopen. Sihver komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kapsas is nu in balbezit. Kapsas geeft de bal voor. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sagar rent richting de bal. Sagar passt de bal met de wreef. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp geeft de bal voor. Kasak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sagar met een sublieme pass. Kapsas rent richting de bal. Kapsas speelt de bal door. Tomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomp geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khayri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 69%, Eesti U21 31%.
Al Maghrib U21 - Eesti U21 0:5