Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group M
  • Stadion: Eesti U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Eesti U21 México U21
53dwa Tactiek sorpresa
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade passt de bal zonder na te denken. Nicoletti geeft een hoge lob. Paredes maakt een snoekduik en kopt de bal. Puusepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - México U21 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade met een snelle inworp. Degollado rent richting de bal. Degollado geeft een lange en hoge pass. Calvo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kapsas onderschept slim de pass. Kapsas geeft de bal voor. Kasak rent richting de bal. Kasak haalt uit met een fantastische trap. Valdéz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eesti U21 - México U21 1:1

44e minuut.
Tomp passt de bal in één keer door. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - México U21 2:1

45e minuut.
Tumma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 56%, México U21 44%.
Eesti U21 - México U21 2:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sihver komt het veld opgelopen. Pikkur komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Pinto komt het veld opgelopen. Pinto met de inworp. Degollado heeft problemen om de bal te vangen. Degollado geeft de bal voor. Calvo krijgt zijn hoofd ertegen. Puusepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pikkur is nu in balbezit. Pikkur passt de bal zonder na te denken. Garrido onderschept slim de pass. Kasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasak schiet op doel. Valdéz bokst de bal weg. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - México U21 3:1

69e minuut.
Kapsas is nu in balbezit. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft een hoge lob. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Puusepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetillo komt het veld opgelopen. Yegros komt het veld opgelopen. Tamsalu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kasak is nu in balbezit. Kasak passt de bal met de wreef. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Donoso komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Pikkur onderschept slim de pass. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso draait met de bal, schiet en ... Puusepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 55%, México U21 45%.
Eesti U21 - México U21 3:1