Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 Israel U21
Modelo Wan 2 Tactiek NIKOS
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Carrion rent richting de bal. Bouaron rent richting de bal. Bouaron probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Israel U21 0:1

8e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Gomero is nu in balbezit. Gomero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gomero is nu in balbezit. Gomero passt de bal in één keer door. Daar is Ben Zakai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano haalt uit met een fantastische trap. Bar Levi bokst de bal weg.

15e minuut.
Gabay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dorani is nu in balbezit. Rendon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bouaron neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Gomero rent richting de bal. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso passt de bal zonder na te denken. Batres is nu in balbezit. Bouaron onderschept slim de pass. Bouaron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ben Zakai geeft een hoge lob. Abarbnel kopt de bal weg. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso is nu in balbezit. Gabso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bouaron passt de bal zonder na te denken. Gabso rent richting de bal. Matiko rent richting de bal. Matiko schiet op doel. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Israel U21 0:2

41e minuut.
Bouaron speelt de bal door. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal zonder na te denken. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dorani rent richting de bal. Núñez is nu in balbezit. Matiko verovert de bal door een tackle van achteren. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Israel U21 0:3

44e minuut.
Santos is nu in balbezit. Luz onderschept slim de pass. Eprhaim met een sublieme pass. Dorani is nu in balbezit. Dorani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 53%, Israel U21 47%.
Nicaragua U21 - Israel U21 0:3

46e minuut.
Escoto komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bouaron geeft de bal voor. Mercedes rent richting de bal. Dorani verovert de bal door een tackle van achteren. Dorani haalt uit met een fantastische trap. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Israel U21 0:4

57e minuut.
Carrion rent richting de bal. Matiko begaat een overtreding. Carrion raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercedes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laluz speelt de bal door. Gabay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Abarbnel onderschept slim de pass. Abarbnel geeft een hoge lob. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Matiko is nu in balbezit. Matiko haalt uit met een fantastische trap. Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganach komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gomero passt de bal in één keer door. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco passt de bal met de wreef. Baquedano rent richting de bal. Baquedano schiet op doel. Bar Levi bokst de bal weg.

80e minuut.
Doeltrap. Lino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Matiko rent richting de bal. Bouaron is nu in balbezit. Matiko rent richting de bal. Matiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicaragua U21 - Israel U21 0:5

87e minuut.
Bouaron rent richting de bal. Bouaron geeft een hoge lob. Matiko heeft problemen om de bal te vangen. Dorani rent richting de bal. Dorani draait met de bal, schiet en ... Soza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 55%, Israel U21 45%.
Nicaragua U21 - Israel U21 0:5