Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Maghrib U21 Česká republika U21
PanTR Tactiek Izrael
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
38.8 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten very good
average Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Jelassi heeft problemen om de bal te vangen. Nabořil onderschept slim de pass. Nabořil passt de bal in één keer door. Toužebný rent richting de bal. Toužebný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Doudleba met een sublieme pass. Hlahůlek is nu in balbezit. Hlahůlek schiet op doel. Jomaoui probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Plíhal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogdan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Benabdellah geeft de bal voor. Erat kopt de bal weg. Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft een hoge lob. Hlahůlek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Erat de bal. Erat passt de bal in één keer door. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Hlahůlek rent richting de bal. Hlahůlek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 62%, Česká republika U21 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Maghrib U21 - Česká republika U21 0:0

46e minuut.
Opatrný komt het veld opgelopen. Nepivoda komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek geeft de bal voor. Nabořil kopt de bal weg. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Benachour probeert naar een medespeler te passen. Nabořil speelt de bal door. Nepivoda rent richting de bal. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nepivoda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Inworp. Mechraoui komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Šalamoun kopt de bal weg. Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat passt de bal met de wreef. Nabořil geeft een lange en hoge pass. Nepivoda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Takáč komt het veld opgelopen. Hanka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Erat verovert de bal door een tackle van achteren. Erat passt de bal zonder na te denken. Takáč met een sublieme pass. Hanka is nu in balbezit. Hanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tibi rent richting de bal. Tibi passt de bal zonder na te denken. Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Hanka is nu in balbezit. Hanka schiet op doel. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Benabdellah kopt de bal weg. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda is nu in balbezit. Nepivoda schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Erat probeert naar een medespeler te passen. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft de bal voor. Hanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Sabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib U21 - Česká republika U21 0:1

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khayri komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Šalamoun passt de bal met de wreef. Hanka is nu in balbezit. Barakat begaat een overtreding. Barakat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib U21 71%, Česká republika U21 29%.
Al Maghrib U21 - Česká republika U21 0:1