Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Al Maghrib U21
Maroco Tactiek PanTR
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 37.9
excellent Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Jurča rent richting de bal. Jurča geeft een lange en hoge pass. Nepivoda kopt de bal weg. Písecký is nu in balbezit. Písecký draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba geeft de bal voor. Písecký maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sabri trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Šalamoun de bal onder controle te krijgen. Šalamoun geeft een hoge lob. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Benachour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doudleba onderschept slim de pass. Doudleba met een sublieme pass. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nepivoda heeft problemen om de bal te vangen. Barakat verovert de bal door een tackle van achteren. Barakat geeft een lange en hoge pass. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jura probeert naar een medespeler te passen. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký is nu in balbezit. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Šalamoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalamoun met een sublieme pass. Jura is nu in balbezit. Jura geeft de bal voor. Protivanský maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Barakat rent richting de bal. Nepivoda onderschept slim de pass. Nepivoda passt de bal in één keer door. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Šalamoun kopt de bal weg. Barakat rent richting de bal. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Sabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 2:0

36e minuut.
Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdan met een sublieme pass. Jura rent richting de bal. Jura geeft een lange en hoge pass. Protivanský is nu in balbezit. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Doudleba geeft de bal voor. Barakat kopt de bal weg. Písecký is nu in balbezit. Písecký geeft een hoge lob. Protivanský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šalamoun rent richting de bal. Šalamoun geeft een lange en hoge pass. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 30%, Al Maghrib U21 70%.
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 2:0

47e minuut.
Bogdan is nu in balbezit. Bogdan geeft een hoge lob. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ... Sabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Šalamoun heeft problemen om de bal te vangen. Šalamoun geeft de bal voor. Nepivoda probeert de bal aan de voet te houden. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 3:0

49e minuut.
Tazi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hishami de bal. Protivanský onderschept slim de pass. Protivanský schiet op doel. Sabri bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chouchane komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Šalamoun geeft een lange en hoge pass. Doudleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Doudleba passt de bal zonder na te denken. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Rychlík komt het veld opgelopen. Mechraoui komt het veld opgelopen. Toužebný komt het veld opgelopen. Tibi met de inworp. Mechraoui is nu in balbezit. Mechraoui passt de bal met de wreef. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Sabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toužebný rent richting de bal. Toužebný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nepivoda passt de bal in één keer door. Chouchane rent richting de bal. Toužebný verovert de bal door een tackle van achteren. Toužebný draait met de bal, schiet en ... Sabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 4:0

65e minuut.
Sabri speelt de bal door. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan geeft de bal voor. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel. Sabri bokst de bal weg.

70e minuut.
Jura probeert naar een medespeler te passen. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda passt de bal in één keer door. Daar is Toužebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toužebný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sabri trapt de bal weg van het doel. Tibi kopt de bal weg. Mechraoui probeert naar een medespeler te passen. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Sabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Šalamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalamoun geeft de bal voor. Toužebný rent richting de bal. Toužebný draait met de bal, schiet en ... Sabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 5:0

77e minuut.
Kareš onderschept slim de pass. Kareš geeft de bal voor. Toužebný rent richting de bal. Toužebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 6:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khayri komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nepivoda kopt de bal weg. Rychlík rent richting de bal. Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Sabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 7:0

84e minuut.
Nepivoda passt de bal zonder na te denken. Jurča rent richting de bal. Jurča geeft de bal voor. Toužebný is nu in balbezit. Toužebný haalt uit met een fantastische trap. Sabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Sabri bokst de bal weg.

86e minuut.
Šalamoun rent richting de bal. Šalamoun speelt de bal door. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 8:0

87e minuut.
Khayri is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khayri met een snelle inworp. Tibi probeert de bal met de borst te controleren. Tibi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 32%, Al Maghrib U21 68%.
Česká republika U21 - Al Maghrib U21 8:0