Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Schweiz U21
4222 TSO V04.24 Tactiek Schweiz_Edson_5
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
61.5 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Deloffre rent richting de bal. Oudin rent richting de bal. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Mosca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama geeft een hoge lob. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué haalt uit met een fantastische trap. Mosca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Schweiz U21 1:0

29e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama passt de bal met de wreef. Schindler is nu in balbezit. Larqué verovert de bal door een tackle van achteren. Larqué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Favreau is nu in balbezit. Räss verovert de bal door een tackle van achteren. Räss probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Sueur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Oudin kopt de bal weg. Lecerf rent richting de bal. Morisod begaat een overtreding. Morisod krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Favreau speelt de bal door. Bichsel geeft een lange en hoge pass. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Sueur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
France U21 - Schweiz U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 41%, Schweiz U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Schweiz U21 1:1

46e minuut.
Aeschlimann passt de bal zonder na te denken. Räss rent richting de bal. Räss geeft een hoge lob. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Sueur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Miquel met een sublieme pass. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre geeft de bal voor. Oudin is nu in balbezit. Oudin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Ambühl komt het veld opgelopen. Wernli komt het veld opgelopen. Minnig komt het veld opgelopen. Bichsel met een snelle inworp. Minnig is nu in balbezit. Minnig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bichsel probeert naar een medespeler te passen. Minnig probeert naar een medespeler te passen. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desailly komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Buitenspel voor Ambühl. Goede buitenspelval van de verdediging. Bignon komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Bizet komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Miquel heeft problemen om de bal te vangen. Miquel geeft de bal voor. Daar is Dominik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desailly is nu in balbezit. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Mosca bokst de bal weg. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Schweiz U21 2:1

87e minuut.
Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Bignon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambühl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Räss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baumann maakt een snoekduik en kopt de bal. Sueur bokst de bal weg.

89e minuut.
Bizet is nu in balbezit. Bizet probeert naar een medespeler te passen. Bignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignon geeft een lange en hoge pass. Desailly krijgt zijn hoofd ertegen. Mosca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 40%, Schweiz U21 60%.
France U21 - Schweiz U21 2:1