Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay U21 New Zealand U21
New Zealand Tactiek 523
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
57.8 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


22e minuut.
Savio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roza is nu in balbezit. Cedrés verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrés geeft de bal voor. Folch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 1:0

25e minuut.
Folch is nu in balbezit. Folch passt de bal in één keer door. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling haalt uit met een fantastische trap. McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 2:0

31e minuut.
Cedrés passt de bal met de wreef. Carbone is nu in balbezit. Carbone speelt de bal door. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Carbone met een sublieme pass. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrés geeft een hoge lob. Klungelig pakt Roza de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Folch is nu in balbezit. Folch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ... McKeown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Savio speelt de bal door. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shipley zijn tegenspeler op de grond. Shipley is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Carbone rent richting de bal. Carbone passt de bal in één keer door. Folch is nu in balbezit. Folch draait met de bal, schiet en ... McKeown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 3:0

43e minuut.
Savio probeert de bal aan de voet te houden. Stirling speelt de bal door. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 35%, New Zealand U21 65%.
Uruguay U21 - New Zealand U21 4:0

50e minuut.
Farell is nu in balbezit. Farell passt de bal in één keer door. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 5:0

52e minuut.
Carbone kopt de bal weg. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch haalt uit met een fantastische trap. McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 6:0

55e minuut.
Fox passt de bal in één keer door. Savio is nu in balbezit. Cedrés rent richting de bal. Savio rent richting de bal. Savio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
McKeown trapt de bal weg. Farell kopt de bal weg. Daar is Savio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel. McKeown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Savio passt de bal zonder na te denken. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch verovert de bal door een tackle van achteren. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bracken rent richting de bal. Farell onderschept slim de pass. Farell passt de bal in één keer door. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 7:0

59e minuut.
Zaballa komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvidón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Roza geeft een lange en hoge pass. Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaballa geeft een hoge lob. Stirling is nu in balbezit. Stirling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Buitenspel voor Kightley. Goede buitenspelval van de verdediging. Zaballa neemt vlug de vrije trap. Stirling is nu in balbezit. Stirling haalt uit met een fantastische trap. McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bracken controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pretto neemt vlug de vrije trap. Folch rent richting de bal. Folch draait met de bal, schiet en ... McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 8:0

69e minuut.
Overton speelt de bal door. Stirling heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackson. Jackson krijgt een gele kaart. Stirling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mignone komt het veld opgelopen. Vallarino komt het veld opgelopen. Ciocca komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mika met een snelle inworp. Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio probeert naar een medespeler te passen. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Savio bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrés probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vallarino rent richting de bal. Vallarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - New Zealand U21 9:0

88e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft een hoge lob. Ciocca kopt de bal weg. Vallarino rent richting de bal. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 27%, New Zealand U21 73%.
Uruguay U21 - New Zealand U21 9:0