Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó U21 República Dominicana U21
CDUD Tactiek Rep Dom 3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


21e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte passt de bal in één keer door. Aponte speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daxing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 49%, República Dominicana U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhōngguó U21 - República Dominicana U21 0:0

47e minuut.
Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Chunjie rent richting de bal. Aguado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguado krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Perelló rent richting de bal. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Aponte ... Strafschop! Aponte krijgt een gele kaart. Jinyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jinyu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pengyi komt het veld opgelopen. Weiqing komt het veld opgelopen. Guanzhong komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Haisheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haisheng geeft een hoge lob. Daar is Weiqing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiqing schiet op doel. Soldevilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancheng rent richting de bal. Aguado begaat een overtreding. Aguado krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rancheng raakt geblesseerd tijdens het duel. Daxing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie geeft een hoge lob. Weiqing krijgt zijn hoofd ertegen. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Daxing verovert de bal door een tackle van achteren. Daxing probeert naar een medespeler te passen. Weiqing is nu in balbezit. Weiqing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 37%, República Dominicana U21 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhōngguó U21 - República Dominicana U21 0:0