Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 Uruguay U21
4222 TSO V04.24 Tactiek Invictos
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
60.7 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Favreau kopt de bal weg. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaballa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larqué raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Stirling kopt de bal weg. Folch is nu in balbezit. Lafitte begaat een overtreding. Lafitte krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nereira is nu in balbezit. Oudin verovert de bal door een tackle van achteren. Oudin passt de bal in één keer door. Lecerf is nu in balbezit. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Barlocco bokst de bal weg.

19e minuut.
Zaballa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferri de bal. Met opzet legt Folch zijn tegenspeler op de grond. Folch krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nereira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savio probeert naar een medespeler te passen. Stirling is nu in balbezit. Stirling schiet op doel. Sueur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 44%, Uruguay U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
France U21 - Uruguay U21 0:0

58e minuut.
Farell speelt de bal door. Cedrés rent richting de bal. Cedrés passt de bal zonder na te denken. Folch is nu in balbezit. Folch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Tozzi komt het veld opgelopen. Carvidón komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Anelka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desailly komt het veld opgelopen. Anelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miquel geeft een hoge lob. Lecerf krijgt zijn hoofd ertegen. Barlocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Uruguay U21 1:0

68e minuut.
Bignon komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Laport rent richting de bal. Desailly begaat een overtreding. Laport is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiffone komt het veld opgelopen. Velázquez komt het veld opgelopen. Roselló komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doeltrap. Crochet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cedrés controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Anelka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lecerf kopt de bal weg. Daar is Desailly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desailly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tozzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bignon met een snelle inworp. Crochet rent richting de bal. Crochet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Crochet geeft de bal voor. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pretto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 47%, Uruguay U21 53%.
France U21 - Uruguay U21 1:0