Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 Zhōngguó U21
Schweiz_Edson_5 Tactiek CDUD
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 48.4
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Chunjie geeft een hoge lob. Farrèr kopt de bal weg. Klungelig pakt Minnig de bal. ruijin is nu in balbezit. ruijin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Schönholzer passt de bal in één keer door. Dominik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominik probeert naar een medespeler te passen. ruijin rent richting de bal. ruijin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Haisheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisheng speelt de bal door. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie geeft de bal voor. Su maakt een snoekduik en kopt de bal. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 0:1

13e minuut.
Dominik rent richting de bal. Dominik passt de bal zonder na te denken. Baumann rent richting de bal. Baumann geeft een hoge lob. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 1:1

17e minuut.
Mosca speelt de bal door. Minnig met een sublieme pass. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel. Binyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Schönholzer passt de bal met de wreef. Minnig is nu in balbezit. Minnig met een sublieme pass. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schönholzer neemt de hoekschop. Baumann springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dafu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bichsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnig is nu in balbezit. Minnig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bichsel met een snelle inworp. Minnig probeert naar een medespeler te passen. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Binyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 2:1

45e minuut.
Farrèr kopt de bal weg. Daar is Schönholzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönholzer probeert naar een medespeler te passen. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel. Binyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 3:1

45e minuut.
Daxing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 43%, Zhōngguó U21 57%.
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 3:1

55e minuut.
Daxing rent richting de bal. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yuanhui de bal. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. Binyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Su stond buitenspel. Wernli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Ambühl. Goede buitenspelval van de verdediging. Aeschlimann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Su raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jinyu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weiqing komt het veld opgelopen. Guanzhong komt het veld opgelopen. Pengyi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aeschlimann stond buitenspel. Küpfer komt het veld opgelopen. Fehlmann komt het veld opgelopen. Mosca komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Haisheng rent richting de bal. Haisheng geeft een hoge lob. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie geeft een hoge lob. Jinyu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 41%, Zhōngguó U21 59%.
Schweiz U21 - Zhōngguó U21 3:1