Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 República Dominicana U21
442 Tactiek Rep Dom 3
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


25e minuut.
Bryson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kightley de bal. Perelló tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perelló krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Benítez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mair komt het veld opgelopen. Anthopoulos komt het veld opgelopen. Shoe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 41%, República Dominicana U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - República Dominicana U21 0:0

56e minuut.
Bryson probeert naar een medespeler te passen. Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair geeft een lange en hoge pass. Kightley is nu in balbezit. Kightley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kightley is nu in balbezit. Kightley draait met de bal, schiet en ... Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Nicholas komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Aponte met een snelle inworp. Acosta is nu in balbezit. Jackson met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Benítez rent richting de bal. Mair bereikt de bal nog maar net als eerste. Mair probeert naar een medespeler te passen. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 34%, República Dominicana U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - República Dominicana U21 0:0