Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 New Zealand U21
Schweiz_Edson_5 Tactiek 532*
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Räss is nu in balbezit. Wellington onderschept slim de pass. Wellington passt de bal zonder na te denken. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dominik geeft de bal voor. Schönholzer kopt de bal weg. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. McKeown bokst de bal weg.

8e minuut.
Räss verovert de bal door een tackle van achteren. Räss geeft een hoge lob. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. McKeown bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Schönholzer met de inworp. Anthopoulos is nu in balbezit. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann schiet op doel. McKeown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Räss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räss geeft de bal voor. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - New Zealand U21 1:0

14e minuut.
Maloney rent richting de bal. Farrèr onderschept slim de pass. Farrèr geeft een hoge lob. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bichsel is nu in balbezit. Bichsel speelt de bal door. Baumann rent richting de bal. Baumann haalt uit met een fantastische trap. McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - New Zealand U21 2:0

34e minuut.
McKeown probeert naar een medespeler te passen. Wellington kopt de bal weg. Wernli heeft problemen om de bal te vangen. Bracken rent richting de bal. Bracken haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wernli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farrèr rent richting de bal. Räss met een sublieme pass. Baumann rent richting de bal. Baumann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 45%, New Zealand U21 55%.
Schweiz U21 - New Zealand U21 2:0

46e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson passt de bal zonder na te denken. Wellington speelt de bal door. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Maloney rent richting de bal. Schönholzer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maloney raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bracken neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - New Zealand U21 2:1

53e minuut.
Inworp. Mosca komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küpfer komt het veld opgelopen. Giacomelli komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Küpfer is nu in balbezit. Küpfer passt de bal in één keer door. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mosca rent richting de bal. Mosca speelt de bal door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel. McKeown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - New Zealand U21 3:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aeschlimann komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel passt de bal zonder na te denken. Räss probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel. McKeown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Overton geeft een hoge lob. Daar is Bichsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel geeft een lange en hoge pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli schiet op doel. McKeown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mosca rent richting de bal. Mosca geeft de bal voor. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... McKeown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 42%, New Zealand U21 58%.
Schweiz U21 - New Zealand U21 3:1