Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó U21 France U21
CDUD Tactiek 4132 TSO V04.24
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Oudin passt de bal in één keer door. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre passt de bal zonder na te denken. Lecerf rent richting de bal. Lecerf draait met de bal, schiet en ... Binyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Larqué kopt de bal weg. Daar is Shuqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lecerf rent richting de bal. Lecerf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 0:1

9e minuut.
Favreau heeft problemen om de bal te vangen. Favreau geeft een lange en hoge pass. Larqué rent richting de bal. Larqué haalt uit met een fantastische trap. Binyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 0:2

15e minuut.
Larqué speelt de bal door. Bizet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizet geeft een lange en hoge pass. Lecerf krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Favreau rent richting de bal. Deloffre geeft een lange en hoge pass. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf draait met de bal, schiet en ... Binyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 0:3

21e minuut.
Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Oudin met een sublieme pass. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 0:4

24e minuut.
Klungelig pakt Ferri de bal. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferri krijgt een gele kaart. Su is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rancheng neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 1:4

26e minuut.
Oudin is nu in balbezit. Lecerf is nu in balbezit. Oudin rent richting de bal. Oudin geeft een hoge lob. Larqué krijgt zijn hoofd ertegen. Binyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chengying probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shuqun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larqué rent richting de bal. Larqué draait met de bal, schiet en ... Binyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dafu onderschept slim de pass. Favreau is nu in balbezit. Bizet probeert naar een medespeler te passen. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lefranc geeft een lange en hoge pass. Yuanhui kopt de bal weg. Klungelig pakt Shuqun de bal. Lecerf is nu in balbezit. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larqué rent richting de bal. Larqué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 1:5

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daxing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 70%, France U21 30%.
Zhōngguó U21 - France U21 1:5

48e minuut.
Lecerf verovert de bal door een tackle van achteren. Deloffre rent richting de bal. Deloffre passt de bal in één keer door. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rancheng stond buitenspel. Mathieu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bignon komt het veld opgelopen. Duchêne komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pengyi komt het veld opgelopen. Zehren komt het veld opgelopen. Weiqing komt het veld opgelopen. Guanzhong komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Weiqing controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferri neemt vlug de vrije trap. Zehren kopt de bal weg. Bignon is nu in balbezit. Bignon haalt uit met een fantastische trap. Binyan bokst de bal weg. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - France U21 1:6

77e minuut.
Mathieu met de inworp. Bizet rent richting de bal. Bizet passt de bal in één keer door. Bignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Haisheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruige komt het veld opgelopen. Desailly komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bignon rent richting de bal. Bignon geeft een lange en hoge pass. Shuqun rent richting de bal. Zehren verovert de bal door een tackle van achteren. Zehren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 67%, France U21 33%.
Zhōngguó U21 - France U21 1:6