Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 Uruguay U21
Rep Dom 3 Tactiek Dominicana
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
44.5 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


13e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Comas raakt geblesseerd tijdens het duel. Acosta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Comas is nu in balbezit. Comas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Savio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perelló de bal. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:1

20e minuut.
Farell probeert naar een medespeler te passen. Carbone is nu in balbezit. Carbone geeft de bal voor. Folch is nu in balbezit. Folch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Farell is nu in balbezit. Farell passt de bal zonder na te denken. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cedrés kopt de bal weg. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone onderschept slim de pass. Folch rent richting de bal. Folch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perelló rent richting de bal. Perelló geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zaballa geeft een lange en hoge pass. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carbone zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Carbone moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carbone schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Savio kopt de bal weg. Cedrés rent richting de bal. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Savio kopt de bal weg. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Perelló is nu in balbezit. Stirling onderschept slim de pass. Stirling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 68%, Uruguay U21 32%.
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:1

47e minuut.
Farell rent richting de bal. Farell geeft een lange en hoge pass. Cedrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:2

48e minuut.
Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cedrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert naar een medespeler te passen. Savio is nu in balbezit. Savio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:3

56e minuut.
Farell passt de bal zonder na te denken. Savio is nu in balbezit. Savio passt de bal in één keer door. Folch bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Perelló heeft problemen om de bal te vangen. Folch rent richting de bal. Folch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Folch passt de bal zonder na te denken. Aponte rent richting de bal. Aponte passt de bal in één keer door. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiffone komt het veld opgelopen. Pelayo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Aristimuño komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zaballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaballa probeert naar een medespeler te passen. Farell geeft de bal voor. Aristimuño is nu in balbezit. Aristimuño haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Farell neemt de hoekschop. Aponte kopt de bal weg. Perelló kan de bal niet met de borst controleren. Aristimuño is nu in balbezit. Aristimuño draait met de bal, schiet en ... Soldevilla bokst de bal weg. Chiffone is nu in balbezit. Chiffone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte passt de bal in één keer door. Comas rent richting de bal. Comas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cedrés kopt de bal weg. Aponte is nu in balbezit. Chiffone onderschept slim de pass. Chiffone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:4

81e minuut.
Pelayo passt de bal zonder na te denken. Daar is Savio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savio geeft een lange en hoge pass. Chiffone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiffone schiet op doel. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Curiel de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiffone is nu in balbezit. Chiffone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:5

83e minuut.
Cedrés passt de bal met de wreef. Aristimuño rent richting de bal. Aristimuño passt de bal in één keer door. Chiffone is nu in balbezit. Chiffone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 64%, Uruguay U21 36%.
República Dominicana U21 - Uruguay U21 0:5