Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 France U21
442 Tactiek 4222 TSO V04.24
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen formidable


13e minuut.
Wellington speelt de bal door. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lafitte. Lafitte krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignon rent richting de bal. Overton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignon onderschept slim de pass. Bignon schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Favreau verovert de bal door een tackle van achteren. Favreau speelt de bal door. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Cowan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - France U21 0:1

30e minuut.
Gibbes onderschept slim de pass. Gibbes probeert naar een medespeler te passen. Wellington speelt de bal door. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Sueur trapt de bal weg van het doel. Duchêne kopt de bal weg. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Deloffre geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bignon zal de hoekschop nemen. Lecerf krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 62%, France U21 38%.
New Zealand U21 - France U21 0:1

46e minuut.
Crochet komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Ngatai. Goede buitenspelval van de verdediging. Mathieu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kightley komt het veld opgelopen. Maloney komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Desailly komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Roza rent richting de bal. Lecerf rent richting de bal. Roza onderschept slim de pass. Desailly is nu in balbezit. Desailly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aubessard komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mika komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Aubessard passt de bal in één keer door. Lecerf rent richting de bal. Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf onderschept slim de pass. Lecerf draait met de bal, schiet en ... Cowan bokst de bal weg.

86e minuut.
Meads onderschept slim de pass. Favreau onderschept slim de pass. Favreau speelt de bal door. Lecerf rent richting de bal. Lecerf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Anthopoulos de bal. Duchêne rent richting de bal. Duchêne probeert naar een medespeler te passen. Lecerf is nu in balbezit. Lecerf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 47%, France U21 53%.
New Zealand U21 - France U21 0:1