Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 Schweiz U21
Rep Dom 3 Tactiek Schweiz_Edson_5
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44 gemiddelde waardering 56.1
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Bichsel onderschept slim de pass. Bichsel met een sublieme pass. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:1

7e minuut.
Peña geeft de bal voor. Pimentel rent richting de bal. Räss schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Räss krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Farrèr is nu in balbezit. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Räss probeert naar een medespeler te passen. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Räss passt de bal met de wreef. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel passt de bal in één keer door. Baumann rent richting de bal. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte geeft een lange en hoge pass. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel. Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Farrèr verovert de bal door een tackle van achteren. Farrèr met een sublieme pass. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:2

34e minuut.
Soldevilla met een sublieme pass. Bichsel kan de bal niet met de borst controleren. Giacomelli is nu in balbezit. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Soldevilla bokst de bal weg. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baumann kan de bal niet met de borst controleren. Räss probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 73%, Schweiz U21 27%.
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:3

52e minuut.
Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel passt de bal zonder na te denken. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:4

53e minuut.
Mosca komt het veld opgelopen. Aeschlimann komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Schönholzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Räss met een sublieme pass. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambühl komt het veld opgelopen. Minnig komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Minnig probeert naar een medespeler te passen. Ambühl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perelló. Perelló krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann passt de bal in één keer door. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:6

75e minuut.
Aponte onderschept slim de pass. Räss verovert de bal door een tackle van achteren. Räss geeft een hoge lob. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel. Soldevilla bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Farrèr rent richting de bal. Acosta begaat een overtreding. Farrèr raakt geblesseerd tijdens het duel. Bichsel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ambühl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:7

89e minuut.
Minnig rent richting de bal. Minnig passt de bal zonder na te denken. Bichsel probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aeschlimann rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Minnig kopt de bal weg. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 64%, Schweiz U21 36%.
República Dominicana U21 - Schweiz U21 0:8