Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz U21 Uruguay U21
Schweiz_Edson_12 Tactiek Suiza2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Nereira heeft problemen om de bal te vangen. Nereira speelt de bal door. Cedrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés geeft een hoge lob. Stirling maakt een snoekduik en kopt de bal. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Nereira passt de bal met de wreef. Aldunate geeft een hoge lob. Folch is nu in balbezit. Stirling rent richting de bal. Stirling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Uruguay U21 0:1

8e minuut.
Cedrés passt de bal in één keer door. Wernli onderschept slim de pass. Stirling is nu in balbezit. Stirling haalt uit met een fantastische trap. Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Uruguay U21 0:2

34e minuut.
Nereira probeert de bal met de borst te controleren. Müntener is nu in balbezit. Müntener passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giacomelli de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 56%, Uruguay U21 44%.
Schweiz U21 - Uruguay U21 0:2

50e minuut.
Carbone passt de bal met de wreef. Cedrés is nu in balbezit. Dominik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dominik krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Carvidón komt het veld opgelopen. Chiffone komt het veld opgelopen. Velázquez komt het veld opgelopen. Bichsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnig geeft een lange en hoge pass. Müntener maakt een snoekduik en kopt de bal. Barlocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Uruguay U21 1:2

65e minuut.
Inworp. Tozzi komt het veld opgelopen. Läderach komt het veld opgelopen. Baumann komt het veld opgelopen. Küpfer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Carvidón bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr verovert de bal door een tackle van achteren. Farrèr met een sublieme pass. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Savio geeft een lange en hoge pass. Morisod kopt de bal weg. Schindler rent richting de bal. Chiffone onderschept slim de pass. Chiffone draait met de bal, schiet en ... Salm bokst de bal weg. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Uruguay U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 49%, Uruguay U21 51%.
Schweiz U21 - Uruguay U21 1:3