Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó U21 New Zealand U21
CDUD Tactiek 442
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 47
good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Chunjie heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chunjie met een snelle inworp. ruijin rent richting de bal. ruijin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chunjie passt de bal zonder na te denken. Rancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su draait met de bal, schiet en ... Rancheng probeert de bal aan de voet te houden. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rancheng is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - New Zealand U21 1:0

20e minuut.
Chengying is nu in balbezit. Bryson rent richting de bal. Chengying tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bryson kan niet meer verder spelen. Maloney komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson geeft een lange en hoge pass. Bracken rent richting de bal. Bracken haalt uit met een fantastische trap. Binyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
ruijin is nu in balbezit. ruijin geeft de bal voor. Anthopoulos is nu in balbezit. Chunjie verovert de bal door een tackle van achteren. Chunjie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ngatai verovert de bal door een tackle van achteren. Dafu onderschept slim de pass. Dafu speelt de bal door. Chunjie rent richting de bal. Chunjie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daxing komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 60%, New Zealand U21 40%.
Zhōngguó U21 - New Zealand U21 1:0

48e minuut.
Maloney rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daxing. Maloney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shoe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bracken maakt een snoekduik en kopt de bal. Binyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhōngguó U21 - New Zealand U21 1:1

50e minuut.
Daxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Daxing geeft de bal voor. Chunjie rent richting de bal. Chunjie geeft een lange en hoge pass. Su maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - New Zealand U21 2:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kightley komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wellington met een sublieme pass. Inworp. Daxing met een snelle inworp. Chunjie is nu in balbezit. Chunjie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weiqing komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Gibbes komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mika komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing rent richting de bal. Su is nu in balbezit. Weiqing bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kightley is nu in balbezit. Haisheng onderschept slim de pass. Haisheng passt de bal zonder na te denken. Chunjie rent richting de bal. Chunjie geeft een hoge lob. Cowan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 51%, New Zealand U21 49%.
Zhōngguó U21 - New Zealand U21 2:1