Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
France U21 República Dominicana U21
4222 TSO V04.24 Tactiek Rep Dom 3
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten average
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Ferri verovert de bal door een tackle van achteren. Favreau met een sublieme pass. Lecerf is nu in balbezit. Lecerf schiet op doel. Soldevilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 1:0

22e minuut.
Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué geeft de bal voor. Lecerf rent richting de bal. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 2:0

31e minuut.
Deloffre onderschept slim de pass. Deloffre passt de bal zonder na te denken. Favreau met een sublieme pass. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft de bal voor. Lecerf rent richting de bal. Lecerf draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 3:0

45e minuut.
Klungelig pakt Peña de bal. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Larqué onderschept slim de pass. Larqué draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 39%, República Dominicana U21 61%.
France U21 - República Dominicana U21 3:0

46e minuut.
Aubessard komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aponte rent richting de bal. Deloffre onderschept slim de pass. Deloffre passt de bal zonder na te denken. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf draait met de bal, schiet en ... Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Peña onderschept slim de pass. Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aubessard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deloffre geeft een hoge lob. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lecerf rent richting de bal. Lecerf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 4:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mathieu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Duchêne probeert de bal met de borst te controleren. Aponte begaat een overtreding. Duchêne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Favreau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larqué krijgt zijn hoofd ertegen. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Crochet komt het veld opgelopen. Crochet met de inworp. Klungelig pakt Favreau de bal. Favreau passt de bal in één keer door. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lecerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 5:0

70e minuut.
Crochet met een sublieme pass. Klungelig pakt Perelló de bal. Lecerf rent richting de bal. Lecerf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 6:0

74e minuut.
Aubessard geeft een lange en hoge pass. Crochet kopt de bal weg. Klungelig pakt Curiel de bal. Lecerf rent richting de bal. Lecerf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aubessard onderschept slim de pass. Aubessard speelt de bal door. Larqué rent richting de bal. Larqué haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larqué rent richting de bal. Larqué schiet op doel. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Buitenspel voor Larqué. Goede buitenspelval van de verdediging. Desailly komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Perelló rent richting de bal. Perelló geeft een lange en hoge pass. Lecerf rent richting de bal. Lecerf haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - República Dominicana U21 7:0

86e minuut.
Mathieu onderschept slim de pass. Mathieu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peña de bal. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly haalt uit met een fantastische trap. Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 32%, República Dominicana U21 68%.
France U21 - República Dominicana U21 7:0