Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kypros U21 Canada U21
U20 R Tactiek 5-3-2 Wing
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


15e minuut.
Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson geeft een hoge lob. Perugini rent richting de bal. Perugini draait met de bal, schiet en ... Usar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Canada U21 0:1

18e minuut.
Daoud is nu in balbezit. Papanikolaou onderschept slim de pass. Papanikolaou geeft een hoge lob. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tümen is nu in balbezit. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daoud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papanikolaou rent richting de bal. Daoud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daoud is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Mut met een sublieme pass. Klungelig pakt Papanikolaou de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Canada U21 0:2

24e minuut.
Hennessey passt de bal met de wreef. Pieszak geeft de bal voor. Klungelig pakt Vrachimis de bal. Perugini is nu in balbezit. Perugini draait met de bal, schiet en ... Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cloutier rent richting de bal. Cloutier geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eliçin de bal onder controle te krijgen. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson draait met de bal, schiet en ... Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Cloutier met de inworp. Mut speelt de bal door. Antoniadis is nu in balbezit. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Stylianou de bal. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias begaat een overtreding. Gourounias krijgt een gele kaart. Perugini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cloutier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vrachimis rent richting de bal. Perugini onderschept slim de pass. Perugini geeft een lange en hoge pass. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson schiet op doel. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Papanikolaou geeft een hoge lob. Tümen is nu in balbezit. Hill maakt een afschuwelijke overtreding. Hill krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vrachimis geeft een lange en hoge pass. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey begaat een overtreding. Andrellis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Usar trapt de bal weg van het doel. Hennessey kopt de bal weg. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gourounias is nu in balbezit. Gourounias geeft de bal voor. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Hastings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Canada U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 60%, Canada U21 40%.
Kypros U21 - Canada U21 1:2

46e minuut.
Felix komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stevenson springt en kopt de bal. Usar met een sublieme pass. Mut speelt de bal door. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Koutousis met een sublieme pass. Gourounias speelt de bal door. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... Felix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kypros U21 - Canada U21 2:2

54e minuut.
Gourounias is nu in balbezit. Gourounias geeft een lange en hoge pass. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen draait met de bal, schiet en ... Felix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Canada U21 3:2

59e minuut.
Eliçin onderschept slim de pass. Eliçin geeft de bal voor. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Felix probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Canada U21 4:2

68e minuut.
Andrellis passt de bal met de wreef. Koutousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieszak krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gourounias met een sublieme pass. Papanikolaou is nu in balbezit. Papanikolaou passt de bal met de wreef. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Graham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 48%, Canada U21 52%.
Kypros U21 - Canada U21 4:2