Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group N
  • Stadion: Kypros U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 60000
Kypros U21 Polska U21
U20 R Tactiek Probierz
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.9 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Kłosiński met een sublieme pass. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Moskalewicz met een snelle inworp. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński geeft de bal voor. Mirkowski springt en kopt de bal. Usar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:1

12e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Tytek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:2

13e minuut.
Tümen passt de bal met de wreef. Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Tytek is nu in balbezit. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moskalewicz passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Mirkowski rent richting de bal. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moskalewicz met een snelle inworp. Kłosiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koutousis. Koutousis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:3

31e minuut.
Kusiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mirkowski rent richting de bal. Vrachimis maakt een afschuwelijke overtreding. Vrachimis krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Bożałek heeft problemen om de bal te vangen. Gourounias begaat een overtreding. Gourounias krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bożałek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłosiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Vrachimis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrachimis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński geeft een hoge lob. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:4

38e minuut.
Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrachimis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vrachimis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tytek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bożałek neemt de penalty, wat een uithaal! Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

41e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński speelt de bal door. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Moskalewicz kan de bal niet met de borst controleren. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Moskalewicz met de inworp. Daar is Kłosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłosiński geeft de bal voor. Tytek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 76%, Polska U21 24%.
Kypros U21 - Polska U21 0:5

46e minuut.
Wilk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz geeft de bal voor. Daar is Stylianou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Porąbaniec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mirkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kacperzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacperzak passt de bal zonder na te denken. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Wilk onderschept slim de pass. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Porąbaniec speelt de bal door. Tytek kan de bal niet met de borst controleren. Tytek met een sublieme pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:6

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czachomirski komt het veld opgelopen. Sitarek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal zonder na te denken. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski schiet op doel. Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:7

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliçin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarek rent richting de bal. Sitarek passt de bal in één keer door. Tytek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Odrwąż komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Koutousis met een sublieme pass. Sitarek met een snel genomen vrije trap. Tytek kopt de bal weg. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak passt de bal in één keer door. Papanikolaou verovert de bal door een tackle van achteren. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski schiet op doel. Usar bokst de bal weg.

82e minuut.
Stylianou is nu in balbezit. Czachomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek rent richting de bal. Tytek draait met de bal, schiet en ... Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Polska U21 0:8

83e minuut.
Eliçin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliçin geeft de bal voor. Sitarek kopt de bal weg. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek schiet op doel. Usar bokst de bal weg.

89e minuut.
Porąbaniec passt de bal zonder na te denken. Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Kacperzak passt de bal met de wreef. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek draait met de bal, schiet en ... Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 76%, Polska U21 24%.
Kypros U21 - Polska U21 0:8