Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 12:01
  • Competitiewedstrijd: U21 Group N
  • Stadion: NARODOWY
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45493
Polska U21 Kypros U21
Polska Ofensywa Tactiek U20 R
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus speelt de bal door. Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Koutousis begaat een overtreding. Mirkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kacperzak met een snel genomen vrije trap. Okrzesik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eliçin geeft een lange en hoge pass. Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec geeft de bal voor. Okrzesik springt en kopt de bal. Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vrachimis de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Kypros U21 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Tümen de bal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tümen krijgt een gele kaart. Mirkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kacperzak met een snel genomen vrije trap. Brękus kopt de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel. Usar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gourounias rent richting de bal. Kołodziejek speelt de bal door. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus geeft een hoge lob. Okrzesik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Brękus passt de bal in één keer door. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek geeft de bal voor. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Skrzat geeft de bal voor. Inworp. Andrellis met een snelle inworp. Tümen is nu in balbezit. Tümen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzat probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska U21 - Kypros U21 1:1

45e minuut.
Inworp. Kłosiński komt het veld opgelopen. Moskalewicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak geeft de bal voor. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Kypros U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 43%, Kypros U21 57%.
Polska U21 - Kypros U21 2:1

51e minuut.
Mut passt de bal in één keer door. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis passt de bal met de wreef. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mirkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gourounias rent richting de bal. Moskalewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Moskalewicz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzat begaat een overtreding. Andrellis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koutousis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kruski geeft de bal voor. Mirkowski kopt de bal weg. Eliçin is nu in balbezit. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kacperzak passt de bal zonder na te denken. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Wilk komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz geeft een hoge lob. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... Usar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Kypros U21 3:1

60e minuut.
Jeliński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Jeliński kopt de bal weg. Vrachimis heeft problemen om de bal te vangen. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Usar bokst de bal weg.

66e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk draait met de bal, schiet en ... Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Skrzat geeft een lange en hoge pass. Jeliński kopt de bal weg. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Usar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusiak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Jeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Kypros U21 4:1

81e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Papanikolaou rent richting de bal. Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosiński schiet op doel. Usar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kłosiński is nu in balbezit. Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Wilk is nu in balbezit. Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Kypros U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 35%, Kypros U21 65%.
Polska U21 - Kypros U21 5:1