Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú U21 Nigeria U21
1 Tactiek 4-2-2-2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
50.4 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


21e minuut.
Kalu rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza geeft de bal voor. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Nigeria U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 41%, Nigeria U21 59%.
Perú U21 - Nigeria U21 1:0

46e minuut.
Graña komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Macedo met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Okpara kopt de bal weg. Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Graña passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu is nu in balbezit. Garcés onderschept slim de pass. Garcés haalt uit met een fantastische trap. Okorie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Nigeria U21 2:0

54e minuut.
Okpara met een snelle inworp. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salas. Salas krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Valdizán komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Udeze rent richting de bal. Udeze geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass. Nworgu heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Okorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 36%, Nigeria U21 64%.
Perú U21 - Nigeria U21 2:0