Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group N
  • Stadion: Kenya U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30301
Kenya U21 Canada U21
Laga Tactiek 5-3-2 Wing
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Matilu rent richting de bal. Matilu geeft de bal voor. Pieszak met een sublieme pass. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Adumbe trapt de bal weg van het doel. Cloutier kopt de bal weg. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud geeft de bal voor. Perugini rent richting de bal. Perugini schiet op doel. Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Canada U21 0:1

6e minuut.
Daoud geeft een lange en hoge pass. Stevenson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kamau ... Strafschop! Stevenson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stevenson kan niet meer verder spelen. Graham komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Graham neemt zijn aanloop. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu passt de bal met de wreef. Daar is Mambo-Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Adumbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Thuku controleert de bal met de borst. Daoud is nu in balbezit. Daoud probeert naar een medespeler te passen. Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Perugini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Canada U21 0:2

31e minuut.
Pieszak geeft de bal voor. Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een lange en hoge pass. Graham springt en kopt de bal. Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Canada U21 0:3

33e minuut.
Mambo-Mumba passt de bal zonder na te denken. Wamuyu probeert de bal aan de voet te houden. Perugini is nu in balbezit. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daoud geeft de bal voor. Graham maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cloutier verovert de bal door een tackle van achteren. Cloutier geeft de bal voor. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Canada U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 70%, Canada U21 30%.
Kenya U21 - Canada U21 0:4

46e minuut.
Omwayo komt het veld opgelopen. Birgen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Matilu rent richting de bal. Daoud verovert de bal door een tackle van achteren. Daoud probeert naar een medespeler te passen. Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak geeft een hoge lob. Adumbe bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Attakora-Gyan komt het veld opgelopen. Abbas Musa komt het veld opgelopen. Cloutier met de inworp. Daoud is nu in balbezit. Daoud geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Graham rent richting de bal. Graham draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Gachu komt het veld opgelopen. Biwott komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Chipkemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak begaat een overtreding. Chipkemie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunne komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud passt de bal in één keer door. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Canada U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 75%, Canada U21 25%.
Kenya U21 - Canada U21 0:5