Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú U21 Canada U21
1 Tactiek 5-3-1-1
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso geeft een hoge lob. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini haalt uit met een fantastische trap. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
del Valle is nu in balbezit. Nicolini rent richting de bal. Sheperd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sheperd krijgt een gele kaart.

15e minuut.
del Valle met een snelle inworp. Cuba rent richting de bal. Cuba geeft de bal voor. Andaluz rent richting de bal. Andaluz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
del Valle rent richting de bal. del Valle geeft een hoge lob. Diesel rent richting de bal. Nicolini onderschept slim de pass. Nicolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavala met een snelle inworp. Andaluz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Andaluz de bal. Hennessey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andaluz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zavala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Brandybuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuba is nu in balbezit. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brandybuck trapt de bal weg van het doel. Zavala kopt de bal weg. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 1:0

43e minuut.
Traverso met een snelle inworp. Zavala speelt de bal door. del Valle probeert naar een medespeler te passen. Nicolini rent richting de bal. Nicolini schiet op doel. Paal! Hastings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicolini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 24%, Canada U21 76%.
Perú U21 - Canada U21 2:0

46e minuut.
Vizcarra komt het veld opgelopen. Irivarren komt het veld opgelopen. Farfán komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zavala neemt vlug de vrije trap. Nicolini is nu in balbezit. Met opzet legt Sheperd zijn tegenspeler op de grond. Sheperd krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Cuba is nu in balbezit. Cuba met een sublieme pass. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini draait met de bal, schiet en ... Hastings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 3:0

56e minuut.
Inworp. Hill met een snelle inworp. Cloutier rent richting de bal. Cloutier geeft een lange en hoge pass. Perugini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 3:1

62e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini passt de bal met de wreef. Cuba rent richting de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jiménez komt het veld opgelopen. Leiva komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bartra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartra passt de bal in één keer door. del Valle speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Hastings bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Leiva de bal. Leiva geeft een hoge lob. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 4:1

82e minuut.
Cuba rent richting de bal. Cuba probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Canada U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 31%, Canada U21 69%.
Perú U21 - Canada U21 5:1