Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska U21 Nigeria U21
Krzysztof Tactiek 4-2-2-2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 48.2
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Jeliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Okpara de bal. Porąbaniec rent richting de bal. Porąbaniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porąbaniec geeft een lange en hoge pass. Bożałek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 1:0

7e minuut.
Kołodziejek met een sublieme pass. Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec speelt de bal door. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 2:0

9e minuut.
Akwuegbu speelt de bal door. Igweokolo rent richting de bal. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju speelt de bal door. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bożałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Akwuegbu de bal. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. Okorie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 3:0

24e minuut.
Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Nworgu zijn tegenspeler op de grond. Nworgu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Buitenspel voor Jeliński. Goede buitenspelval van de verdediging. Mirkowski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Okocha speelt de bal door. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaferski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kacperzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Okorie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 4:0

37e minuut.
Okocha probeert naar een medespeler te passen. Onwuzuruike is nu in balbezit. Bożałek begaat een overtreding. Bożałek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz geeft een hoge lob. Daar is Bożałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 46%, Nigeria U21 54%.
Polska U21 - Nigeria U21 4:0

48e minuut.
Moskalewicz met een snelle inworp. Kołodziejek geeft een hoge lob. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Akwuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kacperzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kacperzak passt de bal zonder na te denken. Akwuegbu is nu in balbezit. Bożałek onderschept slim de pass. Bożałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porąbaniec rent richting de bal. Porąbaniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 5:0

59e minuut.
Kalu speelt de bal door. Udeze heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Okorie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Inworp. Wąsik komt het veld opgelopen. Kacperzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moskalewicz geeft een hoge lob. Bożałek krijgt zijn hoofd ertegen. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 6:0

61e minuut.
Wąsik met een sublieme pass. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak geeft een hoge lob. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porąbaniec geeft een lange en hoge pass. Mirkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Sitarek komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Okorie niet meer kan verder spelen. Alegbe komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mirkowski rent richting de bal. Moskalewicz is nu in balbezit. Mirkowski rent richting de bal. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - Nigeria U21 7:0

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wilk stond buitenspel. Szarniak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Piesik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piesik. Piesik krijgt een gele kaart. Okocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Folorunsho komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kacperzak kopt de bal weg. Wilk probeert de bal met de borst te controleren. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk onderschept slim de pass. Wilk draait met de bal, schiet en ... Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 34%, Nigeria U21 66%.
Polska U21 - Nigeria U21 7:0