Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigeria U21 Polska U21
4-2-2-2 Tactiek Probierz
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
47.4 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Udeze is nu in balbezit. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński rent richting de bal. Jeliński schiet op doel. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:1

6e minuut.
Akwuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brękus met de inworp. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Okorie met een sublieme pass. Daar is Kalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brękus is nu in balbezit. Brękus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik met een sublieme pass. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:2

19e minuut.
Kalu geeft de bal voor. Okocha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzat. Okocha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Brękus speelt de bal door. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński schiet op doel. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:3

27e minuut.
Akwuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus met een sublieme pass. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Brękus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Akwuegbu rent richting de bal. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo geeft de bal voor. Pyczółka probeert de bal aan de voet te houden. Kołodziejek geeft een lange en hoge pass. Okorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onwuzuruike. Odrwąż is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odrwąż zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 74%, Polska U21 26%.
Nigeria U21 - Polska U21 0:4

46e minuut.
Kusiak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Płyta geeft een hoge lob. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Jeliński rent richting de bal. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kłosiński komt het veld opgelopen. Włosek komt het veld opgelopen. Wilk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Wilk is nu in balbezit. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński passt de bal zonder na te denken. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:5

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Okocha de bal onder controle te krijgen. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak geeft een hoge lob. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka schiet op doel. Okorie bokst de bal weg.

70e minuut.
Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Pyczółka rent richting de bal. Nworgu is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal zonder na te denken. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... Okorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak passt de bal met de wreef. Wilk rent richting de bal. Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosiński haalt uit met een fantastische trap. Okorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Polska U21 0:6

76e minuut.
Czachomirski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 63%, Polska U21 37%.
Nigeria U21 - Polska U21 0:6