Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenya U21 Kypros U21
5311L Tactiek U20 R
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ruto rent richting de bal. Mut verovert de bal door een tackle van achteren. Mut met een sublieme pass. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku geeft de bal voor. Andrellis kopt de bal weg. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Koutousis is nu in balbezit. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Mut speelt de bal door. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bagatui passt de bal met de wreef. Mut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mut speelt de bal door. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mut passt de bal zonder na te denken. Antoniadis heeft problemen om de bal te vangen. Mambo-Mumba maakt een afschuwelijke overtreding. Mambo-Mumba krijgt een gele kaart. Antoniadis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mut neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mambo-Mumba met een sublieme pass. Inworp. Andrellis met een snelle inworp. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap. Adumbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Nyabaro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andrellis zal de hoekschop nemen. Tümen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Mut verovert de bal door een tackle van achteren. Mut passt de bal met de wreef. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adumbe met een harde bal richting middenveld. Koutousis kopt de bal weg. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tümen onderschept slim de pass. Kiptanui rent richting de bal. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ... Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Kypros U21 0:1

45e minuut.
Mut passt de bal zonder na te denken. Tümen rent richting de bal. Chipkemie rent richting de bal. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 69%, Kypros U21 31%.
Kenya U21 - Kypros U21 0:1

46e minuut.
Rotich komt het veld opgelopen. Gachu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Mut met een sublieme pass. Kiptanui is nu in balbezit. Antoniadis onderschept slim de pass. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Koutousis geeft een lange en hoge pass. Daar is Antoniadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Adumbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Kypros U21 0:2

68e minuut.
Andrellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chipkemie. Tümen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koutousis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Andrellis probeert de bal met de borst te controleren. Tümen rent richting de bal. Nyabaro rent richting de bal. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Kypros U21 0:3

72e minuut.
Ivuti komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Koutousis is nu in balbezit. Koutousis passt de bal in één keer door. Mut met een sublieme pass. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis schiet op doel. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Antoniadis is nu in balbezit. Kiptanui rent richting de bal. Antoniadis verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotich geeft een lange en hoge pass. Andrellis geeft een hoge lob. Antoniadis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Kypros U21 0:4

86e minuut.
Koutousis met de inworp. Gourounias heeft problemen om de bal te vangen. Gourounias speelt de bal door. Rotich geeft een hoge lob. Andrellis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 75%, Kypros U21 25%.
Kenya U21 - Kypros U21 0:4