Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canada U21 Polska U21
5-3-1-1 Tactiek Polska Ofensywa
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 63.1
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wilk rent richting de bal. Sitarek rent richting de bal. Sitarek probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diesel is nu in balbezit. Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus geeft de bal voor. Hastings bokst de bal weg. Brękus is nu in balbezit. Brękus geeft een hoge lob. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta geeft de bal voor. Broussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka verovert de bal door een tackle van achteren. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Płyta passt de bal zonder na te denken. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus speelt de bal door. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka schiet op doel. Hastings bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Okrzesik komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyan geeft een lange en hoge pass. Cloutier probeert naar een medespeler te passen. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini draait met de bal, schiet en ... Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Brękus passt de bal met de wreef. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek speelt de bal door. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Piesik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada U21 67%, Polska U21 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canada U21 - Polska U21 0:0

55e minuut.
Buitenspel voor Okrzesik. Goede buitenspelval van de verdediging. Kołodziejek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Moskalewicz met een snelle inworp. Pieszak is nu in balbezit. Kołodziejek onderschept slim de pass. Kołodziejek geeft een lange en hoge pass. Wilk kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeliński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Weir is nu in balbezit. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik geeft een lange en hoge pass. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sheperd de bal onder controle te krijgen. Brękus is nu in balbezit. Brękus geeft een lange en hoge pass. Jeliński krijgt zijn hoofd ertegen. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek passt de bal zonder na te denken. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik schiet op doel. Hastings bokst de bal weg.

72e minuut.
Pieszak is nu in balbezit. Kołodziejek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porąbaniec komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek passt de bal zonder na te denken. Okrzesik is nu in balbezit. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Hastings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porąbaniec kan de bal niet met de borst controleren. Porąbaniec geeft een hoge lob. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Hastings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada U21 - Polska U21 0:1

76e minuut.
Porąbaniec met de inworp. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński geeft de bal voor. Okrzesik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada U21 - Polska U21 0:2

78e minuut.
Płyta speelt de bal door. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz passt de bal met de wreef. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kacperzak passt de bal in één keer door. Moskalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moskalewicz met een sublieme pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Hastings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada U21 72%, Polska U21 28%.
Canada U21 - Polska U21 0:2