Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kypros U21 Nigeria U21
U20 R Tactiek 4-2-2-2
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


20e minuut.
Okocha verovert de bal door een tackle van achteren. Okocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Omoefe de bal. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onwuzuruike maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tümen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Adepoju neemt vlug de vrije trap. Stylianou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Igweokolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen is nu in balbezit. Igweokolo begaat een overtreding. Igweokolo krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tümen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koutousis met een snel genomen vrije trap. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis geeft een lange en hoge pass. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourounias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gourounias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 61%, Nigeria U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kypros U21 - Nigeria U21 0:0

49e minuut.
Tümen rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andrellis zal de hoekschop nemen. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike geeft een hoge lob. Okocha rent richting de bal. Okocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Nigeria U21 0:1

61e minuut.
Omoefe is nu in balbezit. Omoefe passt de bal met de wreef. Okocha is nu in balbezit. Okocha schiet op doel. Usar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Nigeria U21 0:2

65e minuut.
Kalu is nu in balbezit. Kalu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vrachimis de bal. Omoefe rent richting de bal. Omoefe haalt uit met een fantastische trap. Usar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Igweokolo geeft de bal voor. Onwuzuruike kopt de bal weg. Vrachimis heeft problemen om de bal te vangen. Okocha onderschept slim de pass. Okocha haalt uit met een fantastische trap. Usar bokst de bal weg.

73e minuut.
Koutousis passt de bal met de wreef. Andrellis is nu in balbezit. Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Andrellis geeft een hoge lob. Antoniadis rent richting de bal. Okpara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okpara krijgt een gele kaart. Antoniadis raakt geblesseerd tijdens het duel. Antoniadis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Okorie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 49%, Nigeria U21 51%.
Kypros U21 - Nigeria U21 0:2