Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group N
  • Stadion: Kenya U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33308
Kenya U21 Perú U21
532Def Tactiek 442 - LW
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
34.3 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten very good
weak Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Yamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala geeft de bal voor. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz draait met de bal, schiet en ... Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos geeft een hoge lob. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuba met de inworp. Olivos rent richting de bal. Olivos geeft een hoge lob. Nicolini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Acasuzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barngetuny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acasuzo. Acasuzo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
del Valle rent richting de bal. Olivos is nu in balbezit. Olivos passt de bal met de wreef. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Andaluz speelt de bal door. Traverso geeft de bal voor. Nicolini controleert de bal met de borst. Nicolini schiet op doel. Adumbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:2

35e minuut.
Olivos onderschept slim de pass. Olivos geeft de bal voor. Nicolini rent richting de bal. Nicolini haalt uit met een fantastische trap. Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:3

39e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andaluz met een snelle inworp. Zavala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos geeft de bal voor. Nicolini is nu in balbezit. Nicolini draait met de bal, schiet en ... Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:4

44e minuut.
del Valle geeft een lange en hoge pass. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos geeft een lange en hoge pass. Nicolini rent richting de bal. Nicolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 76%, Perú U21 24%.
Kenya U21 - Perú U21 0:4

46e minuut.
Biwott komt het veld opgelopen. Irivarren komt het veld opgelopen. Farfán komt het veld opgelopen. Vizcarra komt het veld opgelopen. Ngaywa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kiongo geeft de bal voor. Vizcarra geeft een hoge lob. Cuba kopt de bal weg. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nicolini rent richting de bal. Akii-Bua rent richting de bal. Olivos onderschept slim de pass. Olivos draait met de bal, schiet en ... Adumbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:5

49e minuut.
Nyabaro passt de bal met de wreef. Nicolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolini speelt de bal door. Olivos is nu in balbezit. Olivos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Farfán speelt de bal door. Andaluz is nu in balbezit. Andaluz passt de bal met de wreef. Nicolini rent richting de bal. Nicolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:6

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngumi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leiva komt het veld opgelopen. Jiménez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Cuba rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. Adumbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipkemie begaat een overtreding. Leiva raakt geblesseerd tijdens het duel. Rotich komt het veld opgelopen. Vizcarra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jiménez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Olivos probeert naar een medespeler te passen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:7

75e minuut.
Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiptanui de bal. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:8

82e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Bartra verovert de bal door een tackle van achteren. Bartra geeft een hoge lob. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leiva zal de hoekschop nemen. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Perú U21 0:9

88e minuut.
Rotich passt de bal zonder na te denken. Mambo-Mumba met een sublieme pass. Chipkemie met een sublieme pass. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 82%, Perú U21 18%.
Kenya U21 - Perú U21 0:9