Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kenya U21 Polska U21
5311L Tactiek Probierz
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.1 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek onderschept slim de pass. Sitarek passt de bal met de wreef. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Adumbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szarniak neemt de hoekschop. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski passt de bal in één keer door. Sitarek is nu in balbezit. Sitarek geeft een hoge lob. Okrzesik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Farjaszewski onderschept slim de pass. Farjaszewski speelt de bal door. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:1

23e minuut.
Kiongo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matilu de bal. Matilu onderschept slim de pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski geeft de bal voor. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Adumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:2

34e minuut.
Szarniak passt de bal in één keer door. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Okrzesik kopt de bal weg. Klungelig pakt Jeliński de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gikonyo heeft problemen om de bal te vangen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:3

35e minuut.
Inworp. Farjaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak geeft de bal voor. Okrzesik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Adumbe bokst de bal weg.

40e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Szarniak onderschept slim de pass. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:4

45e minuut.
Inworp. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Brękus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 77%, Polska U21 23%.
Kenya U21 - Polska U21 0:4

47e minuut.
Gikonyo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brękus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szarniak probeert de bal met de borst te controleren. Szarniak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biwott komt het veld opgelopen. Fliegel komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gikonyo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kruszka de bal. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik onderschept slim de pass. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:5

54e minuut.
Malec komt het veld opgelopen. Biwott met een sublieme pass. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba passt de bal zonder na te denken. Kruszka rent richting de bal. Kruszka schiet op doel. Adumbe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:6

55e minuut.
Akii-Bua komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Brękus met een snelle inworp. Akii-Bua is nu in balbezit. Szarniak onderschept slim de pass. Szarniak geeft een hoge lob. Malec maakt een snoekduik en kopt de bal. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:7

60e minuut.
Omwayo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarniak is nu in balbezit. Kruszka rent richting de bal. Kruszka schiet op doel. Adumbe bokst de bal weg.

69e minuut.
Doeltrap. Wilk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Kemboi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak passt de bal met de wreef. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel. Adumbe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - Polska U21 0:8

82e minuut.
Matilu is nu in balbezit. Matilu geeft de bal voor. Wilk kopt de bal weg. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Adumbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivuti komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Akii-Bua geeft een lange en hoge pass. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal met de wreef. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kemboi speelt de bal door. Brękus is nu in balbezit. Biwott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biwott krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 86%, Polska U21 14%.
Kenya U21 - Polska U21 0:8