Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas U21 Slovensko U21
wing Tactiek dma+
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmanakos met een snelle inworp. Bravakos rent richting de bal. Bravakos geeft de bal voor. Sakellaropoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ološtiak geeft een hoge lob. Pelekis kan de bal niet met de borst controleren. Basista onderschept slim de pass. Gajdošík geeft een hoge lob. Boleček springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zachopoulos is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsiflikas met de inworp. Zachopoulos geeft een hoge lob. Stournaras krijgt zijn hoofd ertegen. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 46%, Slovensko U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas U21 - Slovensko U21 0:0

49e minuut.
Basista kopt de bal weg. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák speelt de bal door. Basista is nu in balbezit. Basista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bravakos passt de bal in één keer door. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos passt de bal in één keer door. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gajdošík kopt de bal weg. Tereščák rent richting de bal. Tereščák geeft een lange en hoge pass. Daar is Kremantalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bacigal komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bacigal onderschept slim de pass. Bacigal geeft een lange en hoge pass. Tereščák speelt de bal door. Daar is Basista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terňa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sakellaropoulos geeft de bal voor. Stournaras is nu in balbezit. Kubala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stournaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Stournaras kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Urdžík geeft een lange en hoge pass. Basista controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Kremantalas ... Strafschop! Basista raakt geblesseerd tijdens het duel. Basista neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 46%, Slovensko U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas U21 - Slovensko U21 0:0