Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Costa Rica U21
AS_2023 Tactiek costa rica 24
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten average
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Bastos kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanquedano de bal. Askari speelt de bal door. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz speelt de bal door. Sha`ban bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft een hoge lob. Rahman rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Costa Rica U21 0:1

31e minuut.
El-Jurowani is nu in balbezit. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt geeft een hoge lob. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft de bal voor. Rahman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Asma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 36%, Costa Rica U21 64%.
as-Saʻūdiyya U21 - Costa Rica U21 0:1

54e minuut.
Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz begaat een overtreding. Askari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sha`ban met een snel genomen vrije trap. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bastos rent richting de bal. Bastos speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rahman met een snelle inworp. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki onderschept slim de pass. Zerrouki geeft een hoge lob. El-Jurowani maakt een snoekduik en kopt de bal. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Majdi komt het veld opgelopen. Qasim komt het veld opgelopen.

87e minuut.
M`Hadhebi geeft een lange en hoge pass. Sha`ban met een sublieme pass. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Qasim verovert de bal door een tackle van achteren. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 39%, Costa Rica U21 61%.
as-Saʻūdiyya U21 - Costa Rica U21 0:1