Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 as-Saʻūdiyya U21
dma+ Tactiek AS_2023
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Urdžík verovert de bal door een tackle van achteren. Urdžík passt de bal zonder na te denken. Haj-Saleh onderschept slim de pass. Basista is nu in balbezit. Basista schiet op doel. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Zimen met een sublieme pass. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák passt de bal met de wreef. Basista rent richting de bal. Basista draait met de bal, schiet en ... Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rapák is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:0

16e minuut.
Gajdošík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Basista de bal. Samir is nu in balbezit. Basista onderschept slim de pass. Basista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cibuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Urdžík geeft een lange en hoge pass. Basista is nu in balbezit. Basista draait met de bal, schiet en ... Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 2:0

34e minuut.
Cibuľa passt de bal met de wreef. Basista is nu in balbezit. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 3:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Ološtiak de bal onder controle te krijgen. Cibuľa geeft een lange en hoge pass. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák onderschept slim de pass. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cibuľa geeft een lange en hoge pass. Asma probeert naar een medespeler te passen. Gajdošík kopt de bal weg. Basista is nu in balbezit. Basista draait met de bal, schiet en ... Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is M`Hadhebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdošík passt de bal in één keer door. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista schiet op doel. Asma bokst de bal weg.

43e minuut.
M`Hadhebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tereščák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Askari. Askari krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gajdošík geeft de bal voor. Asma met een sublieme pass. Gajdošík kopt de bal weg. Basista rent richting de bal. Basista schiet op doel. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 30%, as-Saʻūdiyya U21 70%.
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 3:0

46e minuut.
Hamborský komt het veld opgelopen. Bacigal komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rahman geeft een hoge lob. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal passt de bal in één keer door. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Basista kan de bal niet met de borst controleren. Samir begaat een overtreding. Basista raakt geblesseerd tijdens het duel. Cibuľa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basista rent richting de bal. Basista haalt uit met een fantastische trap. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 4:0

54e minuut.
Klungelig pakt Benhalima de bal. Imam probeert naar een medespeler te passen. Basista rent richting de bal. Basista draait met de bal, schiet en ... Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 5:0

55e minuut.
Zerrouki speelt de bal door. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák verovert de bal door een tackle van achteren. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tereščák met een snelle inworp. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal met een sublieme pass. Basista heeft problemen om de bal te vangen. Basista draait met de bal, schiet en ... Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rapák rent richting de bal. Rapák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 6:0

60e minuut.
Doeltrap. Terňa komt het veld opgelopen. Boleček komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal passt de bal in één keer door. Boleček is nu in balbezit. Boleček draait met de bal, schiet en ... Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Askari kopt de bal weg. Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa speelt de bal door. Boleček rent richting de bal. Boleček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák schiet op doel. Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 7:0

69e minuut.
Boleček rent richting de bal. Bacigal met een sublieme pass. Rapák is nu in balbezit. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček schiet op doel. Paal! Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Benhalima controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kone komt het veld opgelopen. Klaudíny komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Haj-Saleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček is nu in balbezit. Boleček schiet op doel. Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 8:0

76e minuut.
Terňa heeft problemen om de bal te vangen. Terňa passt de bal met de wreef. Samir rent richting de bal. Boleček verovert de bal door een tackle van achteren. Boleček haalt uit met een fantastische trap. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haj-Saleh rent richting de bal. Klaudíny verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudíny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 9:0

77e minuut.
Klungelig pakt Boleček de bal. Boleček geeft de bal voor. Urdžík kopt de bal weg. Klaudíny bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudíny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klaudíny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Qasim komt het veld opgelopen. Majdi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ološtiak is nu in balbezit. Ološtiak speelt de bal door. Samir is nu in balbezit. Boleček verovert de bal door een tackle van achteren. Boleček haalt uit met een fantastische trap. Asma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 10:0

90e minuut.
Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanoč geeft een lange en hoge pass. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 26%, as-Saʻūdiyya U21 74%.
Slovensko U21 - as-Saʻūdiyya U21 10:0