Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Hellas U21
AS_2023 Tactiek wing
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.5 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


19e minuut.
Barmanakos onderschept slim de pass. Barmanakos geeft een hoge lob. Metzelopoulos kopt de bal weg. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Vrodopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barmanakos is nu in balbezit. Barmanakos passt de bal in één keer door. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vazelakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barmanakos speelt de bal door. Vrodopoulos rent richting de bal. Vrodopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lenosis passt de bal in één keer door. Taxiarchis rent richting de bal. Taxiarchis passt de bal met de wreef. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos geeft een lange en hoge pass. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:1

30e minuut.
Taxiarchis onderschept slim de pass. Taxiarchis geeft een hoge lob. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:2

35e minuut.
Barmanakos is nu in balbezit. M`Hadhebi maakt een afschuwelijke overtreding. Barmanakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrodopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Metzelopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxiarchis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rahman de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakiousis komt het veld opgelopen. Tsakaleas komt het veld opgelopen. Gardeniotis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 68%, Hellas U21 32%.
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:3

49e minuut.
Barmanakos passt de bal met de wreef. Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos geeft een hoge lob. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis schiet op doel. Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenosis zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Vrodopoulos de bal. Vrodopoulos geeft een lange en hoge pass. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Asma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Lenosis met de inworp. Vrodopoulos speelt de bal door. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Asma trapt de bal weg van het doel. Vrodopoulos kopt de bal weg. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis schiet op doel. Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Rahman geeft een hoge lob. Inworp. Lenosis met een snelle inworp. Vrodopoulos rent richting de bal. Vrodopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Kone komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Barmanakos met een sublieme pass. Kakiousis heeft problemen om de bal te vangen. Kakiousis passt de bal in één keer door. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gardeniotis is nu in balbezit. Haj-Saleh onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:4

76e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis onderschept slim de pass. Imam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Imam krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Imam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenosis de bal. Lenosis passt de bal zonder na te denken. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:5

78e minuut.
Lenosis verovert de bal door een tackle van achteren. Lenosis passt de bal in één keer door. Salah is nu in balbezit. Gardeniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Gardeniotis draait met de bal, schiet en ... Asma bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majdi komt het veld opgelopen. Qasim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kakiousis geeft de bal voor. Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:6

81e minuut.
Polygerinos met een snelle inworp. Majdi is nu in balbezit. Lenosis geeft een hoge lob. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiotakis is nu in balbezit. Salah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salah krijgt een gele kaart. Chiotakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardeniotis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 71%, Hellas U21 29%.
as-Saʻūdiyya U21 - Hellas U21 0:7