Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cymru U21 Hellas U21
old school Tactiek wing
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
44.9 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Todd heeft problemen om de bal te vangen. Minakidis is nu in balbezit. Shellard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shellard krijgt een gele kaart. Minakidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrodopoulos met een snel genomen vrije trap. Gardeniotis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minakidis is nu in balbezit. Minakidis draait met de bal, schiet en ... Symes bokst de bal weg.

6e minuut.
Barmanakos geeft de bal voor. Rolls is nu in balbezit. Minakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Minakidis schiet op doel. Symes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Morakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Todd de bal. Tsiflikas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vrodopoulos de bal. Vrodopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Livathinos geeft een hoge lob. Minakidis kopt de bal weg. Daar is Shellard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenosis kopt de bal weg. Tsiflikas is nu in balbezit. O`Brien begaat een overtreding. O`Brien krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Symes met een sublieme pass. Vrodopoulos kopt de bal weg. Tsiflikas met een sublieme pass. Minakidis rent richting de bal. Minakidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Morakis heeft problemen om de bal te vangen. Barber rent richting de bal. Met opzet legt Morakis zijn tegenspeler op de grond. Morakis krijgt een gele kaart. Barber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Williams komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenosis onderschept slim de pass. Lenosis passt de bal met de wreef. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Hellas U21 0:1

28e minuut.
Todd is nu in balbezit. Gardeniotis onderschept slim de pass. Gardeniotis passt de bal zonder na te denken. Minakidis is nu in balbezit. Minakidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Livathinos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Theodorogiannis komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Theodorogiannis kopt de bal weg. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenosis is nu in balbezit. Lenosis geeft de bal voor. Gardeniotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Todd is nu in balbezit. Tsiflikas onderschept slim de pass. Shellard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsiflikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrodopoulos neemt de penalty, wat een uithaal! Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mutlow is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Whitley passt de bal met de wreef. Barber is nu in balbezit. Kremantalas verovert de bal door een tackle van achteren. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Gardeniotis is nu in balbezit. Minakidis rent richting de bal. Minakidis draait met de bal, schiet en ... Symes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Hellas U21 0:2

44e minuut.
Conway speelt de bal door. Minakidis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Conway de bal onder controle te krijgen. Minakidis rent richting de bal. Minakidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 68%, Hellas U21 32%.
Cymru U21 - Hellas U21 0:2

47e minuut.
Morakis geeft een lange en hoge pass. Conway kopt de bal weg. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos haalt uit met een fantastische trap. Symes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Hellas U21 0:3

57e minuut.
Todd geeft een lange en hoge pass. Barber kopt de bal weg. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber rent richting de bal. Barber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Buitenspel voor Minakidis. Goede buitenspelval van de verdediging. Denning komt het veld opgelopen. Hesketh komt het veld opgelopen. Foster komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tsiflikas met een sublieme pass. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis is nu in balbezit. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minakidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Denning rent richting de bal. Theodorogiannis onderschept slim de pass. Theodorogiannis geeft de bal voor. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minakidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cymru U21 - Hellas U21 0:4

73e minuut.
Rowley komt het veld opgelopen. Birt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Whitley passt de bal zonder na te denken. Rowley rent richting de bal. Rowley passt de bal met de wreef. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
O`Brien heeft problemen om de bal te vangen. Barmanakos is nu in balbezit. Barmanakos probeert naar een medespeler te passen. Lenosis rent richting de bal. Lenosis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cymru U21 59%, Hellas U21 41%.
Cymru U21 - Hellas U21 0:4