Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica U21 Slovensko U21
costa rica 24 Tactiek dma+
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Tereščák met een sublieme pass. Gajdošík rent richting de bal. Gajdošík passt de bal in één keer door. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:1

9e minuut.
Daar is Basista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos onderschept slim de pass. Gajdošík verovert de bal door een tackle van achteren. Gajdošík schiet op doel. Bell probeert de bal aan de voet te houden. Lanchester bokst de bal weg.

18e minuut.
Zimen kopt de bal weg. Urdžík rent richting de bal. Urdžík geeft een lange en hoge pass. Basista is nu in balbezit. Basista haalt uit met een fantastische trap. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:2

25e minuut.
Canda probeert naar een medespeler te passen. Grisák met een snel genomen vrije trap. Rapák is nu in balbezit. Betancourt is nu in balbezit. Rapák verovert de bal door een tackle van achteren. Rapák draait met de bal, schiet en ... Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bell kopt de bal weg. Betancourt heeft problemen om de bal te vangen. Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:3

28e minuut.
Yglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cibuľa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibuľa met een sublieme pass. Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ... Lanchester bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Varela controleert de bal met de borst. Rapák is nu in balbezit. Rapák schiet op doel. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:4

34e minuut.
Canda rent richting de bal. Tereščák onderschept slim de pass. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Basista de bal. Basista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Hamborský komt het veld opgelopen. Bacigal komt het veld opgelopen. Tereščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacigal speelt de bal door. Klungelig pakt Tereščák de bal. Tereščák geeft de bal voor. Lanchester bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica U21 79%, Slovensko U21 21%.
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:4

48e minuut.
Rapák haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Lanchester met een harde bal richting middenveld. Urdžík kopt de bal weg. Rapák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:5

58e minuut.
Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Cibuľa de bal. Bacigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigal geeft de bal voor. Basista bereikt de bal nog maar net als eerste. Basista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rapák heeft problemen om de bal te vangen. Rapák schiet op doel. Lanchester probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:6

62e minuut.
Terňa komt het veld opgelopen. Boleček komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell is nu in balbezit. Boleček verovert de bal door een tackle van achteren. Boleček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:7

65e minuut.
Bacigal passt de bal in één keer door. Boleček rent richting de bal. Yglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček onderschept slim de pass. Boleček draait met de bal, schiet en ... Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Cibuľa kopt de bal weg. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček verovert de bal door een tackle van achteren. Boleček schiet op doel. Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lanchester trapt de bal weg. Cibuľa kopt de bal weg. Klungelig pakt Betancourt de bal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ... Lanchester bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Hamborský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cibuľa is nu in balbezit. Cibuľa passt de bal in één keer door. Boleček rent richting de bal. Boleček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Urdžík geeft de bal voor. Terňa kopt de bal weg. Klungelig pakt Betancourt de bal. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een hoge lob. Cibuľa kopt de bal weg. Rapák heeft problemen om de bal te vangen. Rapák schiet op doel. Lanchester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Terňa is nu in balbezit. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa met een sublieme pass. Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murdock komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cibuľa met een sublieme pass. Murdock is nu in balbezit. Urdžík onderschept slim de pass. Urdžík geeft de bal voor. Boleček krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:8

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lanchester trapt de bal weg van het doel. Urdžík probeert naar een medespeler te passen. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica U21 76%, Slovensko U21 24%.
Costa Rica U21 - Slovensko U21 0:8