Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Cymru U21
AS_2023 Tactiek machynlleth
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37.1 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten excellent
weak Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Amplett geeft een hoge lob. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:1

8e minuut.
Symes probeert naar een medespeler te passen. Amplett kopt de bal weg. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sha`ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Shellard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sha`ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Sha`ban met een snel genomen vrije trap. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Whitley met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber onderschept slim de pass. Denning is nu in balbezit. Denning haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Whitley onderschept slim de pass. Rahman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barber. Barber krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman is nu in balbezit. Williams onderschept slim de pass. Salah rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Salah ... Strafschop! Salah krijgt een gele kaart. Denning is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williams neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:2

25e minuut.
Williams kopt de bal weg. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barber is nu in balbezit. Barber schiet op doel. Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:3

36e minuut.
O`Brien met een sublieme pass. Whitley rent richting de bal. Whitley geeft de bal voor. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Denning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denning geeft een hoge lob. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ... Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 62%, Cymru U21 38%.
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:4

46e minuut.
Barber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Jurowani. Barber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williams met een snel genomen vrije trap. Barber is nu in balbezit. Barber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:5

52e minuut.
Haj-Saleh onderschept slim de pass. Williams is nu in balbezit. Barber rent richting de bal. Barber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:6

54e minuut.
O`Brien geeft de bal voor. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams schiet op doel. Asma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:7

55e minuut.
Mutlow passt de bal met de wreef. El-Jurowani rent richting de bal. Conway onderschept slim de pass. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima schiet op doel. Symes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Haj-Saleh geeft de bal voor. El-Jurowani rent richting de bal. Rolls met een sublieme pass. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Hyam komt het veld opgelopen. Birt komt het veld opgelopen. Hesketh komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Salah geeft de bal voor. Sha`ban is nu in balbezit. Hyam begaat een overtreding. Hyam krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Denning controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Majdi komt het veld opgelopen. Qasim komt het veld opgelopen. Salah neemt vlug de vrije trap. O`Brien kan de bal niet met de borst controleren. Qasim is nu in balbezit. Qasim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel. Asma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:8

89e minuut.
Hyam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barber rent richting de bal. Williams is nu in balbezit. Barber rent richting de bal. Barber haalt uit met een fantastische trap. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 48%, Cymru U21 52%.
as-Saʻūdiyya U21 - Cymru U21 0:8