Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas U21 Costa Rica U21
wing Tactiek Costa Rica
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Bravakos passt de bal zonder na te denken. Vrodopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vrodopoulos geeft een hoge lob. Daar is Chiotakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiotakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 1:0

8e minuut.
Alos geeft de bal voor. Blanquedano kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Panagos met een harde bal richting middenveld. Persakis kopt de bal weg. Daar is Yglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minakidis is nu in balbezit. Minakidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 2:0

12e minuut.
Gritzapis geeft een hoge lob. Chiotakis kopt de bal weg. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Bravakos rent richting de bal. Bravakos haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bell de bal. Minakidis rent richting de bal. Minakidis draait met de bal, schiet en ... Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 3:0

23e minuut.
Alos speelt de bal door. Bravakos geeft de bal voor. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Betancourt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Minakidis stond buitenspel. Yglesias maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kagias geeft een lange en hoge pass. Minakidis is nu in balbezit. Minakidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 23%, Costa Rica U21 77%.
Hellas U21 - Costa Rica U21 3:0

46e minuut.
Metzelopoulos komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Persakis geeft een hoge lob. Chiotakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Lanchester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 4:0

55e minuut.
Vrodopoulos onderschept slim de pass. Vrodopoulos passt de bal met de wreef. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel. Lanchester maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 5:0

57e minuut.
Figueira speelt de bal door. Inworp. Vrodopoulos met een snelle inworp. Gritzapis rent richting de bal. Gritzapis passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bastos geeft een hoge lob. Alos bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Persakis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Vyzantios speelt de bal door. Gritzapis is nu in balbezit. Gritzapis passt de bal in één keer door. Bravakos rent richting de bal. Bravakos schiet op doel. Lanchester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiotakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 6:0

71e minuut.
Gritzapis met een sublieme pass. Bravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravakos met een sublieme pass. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Lanchester bokst de bal weg.

73e minuut.
Persakis is nu in balbezit. Daar is Persakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persakis geeft een hoge lob. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos schiet op doel. Lanchester bokst de bal weg.

75e minuut.
Vrodopoulos speelt de bal door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Betancourt ... Strafschop! Metzelopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiotakis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Costa Rica U21 7:0

80e minuut.
Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. Lanchester probeert naar een medespeler te passen. Vrodopoulos kopt de bal weg. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis schiet op doel. Lanchester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Persakis speelt de bal door. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis passt de bal in één keer door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos onderschept slim de pass. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Varela rent richting de bal. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis passt de bal zonder na te denken. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 14%, Costa Rica U21 86%.
Hellas U21 - Costa Rica U21 7:0