Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 Guatemala U21
LaScaloneta Tactiek Simoneta
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
19 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Hasenhüttl geeft een hoge lob. Anfang is nu in balbezit. Met opzet legt Pereira zijn tegenspeler op de grond. Pereira krijgt een gele kaart. Anfang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segler komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mairinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avalos met de inworp. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Villagrán geeft een lange en hoge pass. Erdinger speelt de bal door. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Albizuris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 1:0

29e minuut.
Anfang met een sublieme pass. Deis rent richting de bal. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler schiet op doel. Albizuris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 2:0

32e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 3:0

33e minuut.
Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Segler is nu in balbezit. Segler passt de bal met de wreef. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Albizuris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cubas heeft problemen om de bal te vangen. Anfang is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Segler zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anfang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 4:0

44e minuut.
Deis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. Segler bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang rent richting de bal. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 49%, Guatemala U21 51%.
Österreich U21 - Guatemala U21 4:0

46e minuut.
Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo begaat een overtreding. Acevedo krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hasenhüttl passt de bal met de wreef. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger met een sublieme pass. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ... Albizuris bokst de bal weg. Gallego rent richting de bal. Kitzler verovert de bal door een tackle van achteren. Kitzler geeft een hoge lob. Albizuris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anfang is nu in balbezit. Anfang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 5:0

61e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos passt de bal zonder na te denken. Deis rent richting de bal. Deis geeft de bal voor. Albizuris bokst de bal weg.

62e minuut.
Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán geeft een hoge lob. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 5:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Acevedo stond buitenspel. Ulloa komt het veld opgelopen. Dosel komt het veld opgelopen. Gomes komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger geeft de bal voor. Deis kopt de bal weg. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avalos met een snelle inworp. Mairinger geeft een lange en hoge pass. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Segler met een snelle inworp. Erdinger geeft een hoge lob. Anfang springt en kopt de bal. Albizuris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 6:1

87e minuut.
Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Adan rent richting de bal. Kitzler onderschept slim de pass. Kitzler probeert naar een medespeler te passen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Albizuris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Guatemala U21 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 43%, Guatemala U21 57%.
Österreich U21 - Guatemala U21 7:1