Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai U21 El Salvador U21
4-3-1-2 Tactiek 4312 ES
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


15e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Charoensabmahk de bal onder controle te krijgen. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona draait met de bal, schiet en ... Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo onderschept slim de pass. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada geeft een lange en hoge pass. Erazo springt en kopt de bal. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap. Vechasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - El Salvador U21 0:1

27e minuut.
Charoensabmahk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alfaro neemt de hoekschop. Erazo springt en kopt de bal. Daar is Kam Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vechasil bokst de bal weg.

36e minuut.
Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangli geeft een hoge lob. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor. Corona krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Acosta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Erazo kopt de bal weg. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ... Vechasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - El Salvador U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 69%, El Salvador U21 31%.
Prathet Thai U21 - El Salvador U21 0:2

46e minuut.
Wisutratsami komt het veld opgelopen. Dongyun komt het veld opgelopen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gahleksi onderschept slim de pass. Gahleksi passt de bal met de wreef. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami onderschept slim de pass. Wisutratsami haalt uit met een fantastische trap. Cruz Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lamon heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro geeft een hoge lob. Hua rent richting de bal. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal in één keer door. Corona is nu in balbezit. Corona draait met de bal, schiet en ... Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - El Salvador U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 70%, El Salvador U21 30%.
Prathet Thai U21 - El Salvador U21 0:3