Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador U21 Österreich U21
5212 ES Tactiek LaScaloneta
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
46.3 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Erazo is nu in balbezit. Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine geeft een lange en hoge pass. Meißner is nu in balbezit. Meißner schiet op doel. Cruz Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 0:1

9e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ... Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 0:2

15e minuut.
Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas met een sublieme pass. Corona is nu in balbezit. Corona schiet op doel. Buchwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 1:2

21e minuut.
Mondragon heeft problemen om de bal te vangen. Mondragon passt de bal met de wreef. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata geeft een hoge lob. Erazo rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:2

30e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata geeft de bal voor. Erazo kopt de bal weg. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl passt de bal in één keer door. Riss met een sublieme pass. Daar is Deis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anfang kopt de bal weg. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis onderschept slim de pass. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:3

44e minuut.
Meißner probeert de bal aan de voet te houden. Jäger rent richting de bal. Riss bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss geeft een hoge lob. Meißner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 55%, Österreich U21 45%.
El Salvador U21 - Österreich U21 2:3

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kitzler komt het veld opgelopen. Bieneck komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Véliz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Erazo kopt de bal weg. Jäger probeert de bal aan de voet te houden. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap. Buchwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang onderschept slim de pass. Anfang schiet op doel. Kitzler probeert de bal aan de voet te houden. Cruz Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:4

57e minuut.
Kitzler geeft de bal voor. Riss speelt de bal door. Klungelig pakt Deis de bal. Deis schiet op doel. Cruz Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:5

59e minuut.
Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl geeft de bal voor. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel. Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

66e minuut.
Cabañas speelt de bal door. Corona heeft problemen om de bal te vangen. Bieneck is nu in balbezit. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. Corona geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iglesias komt het veld opgelopen. Iraheta Sanabria komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata geeft de bal voor. Kleine rent richting de bal. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bieneck is nu in balbezit. Bieneck geeft een lange en hoge pass. Kaiser probeert de bal met de borst te controleren. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bieneck geeft een hoge lob. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Anfang rent richting de bal. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:6

84e minuut.
Jäger met de inworp. Riss bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss geeft een hoge lob. Deis heeft problemen om de bal te vangen. Deis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Kitzler de bal onder controle te krijgen. Deis rent richting de bal. Iglesias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anfang neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cruz Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Riss met een snelle inworp. Kitzler probeert de bal met de borst te controleren. Kitzler geeft een lange en hoge pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador U21 - Österreich U21 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador U21 62%, Österreich U21 38%.
El Salvador U21 - Österreich U21 2:7